![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
gelen ürün de sorun YARDIM...
amerikadan verdigim sipariş(netgear wpn111) benm oldugum eve degl ailemn oldugu eve gitmiş. ürün geleli 3hafta oldu ve ürün yazdıgı gibi 0 degil hatta üstündeki seri numrasının üstü siyah kalemle karalanmıştı.
ürünün acıklamasında Extends your network coverage up to 10x more than Wireless-G† yazyor yani G+ standartlarındaki diger urunlere gore 10 kat uzun mesafeye ulaşabilir ama bendeki G+ olan zyxel G-260 amerikadan gelen urunden daha ii sinyal alyor. ne yapabilirim bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinrm |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Öncelikle satıcıya yazarak durumu düzeltmesi için bir şans tanıyın.
Ürünün ücretini Paypal ile mi ödediniz? Paypal ile ödediyseniz ürünün ödemesinden 45 gün içinde satıcıya dispute açabilirsiniz. Paypal ürünü takip numaralı bir şekilde geri göndermenizi isteyecektir. Ödemenin üstünden 45 gün geçtiyse Paypal'dan dispute açamazsınız. Kredi kartı ile ödediyseniz bu durumda bankanıza chargeback için başvurabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
öncelikle cvp için tesekur ederim,
evet paypal ile odeme yaptım. peki urun geri yollanıldıgı takdirde nakliye ücretini kim karşılayacak? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Ürünü geri gönderirken nakliye ücretini sizin karşılamanız gerekiyor.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|