![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
arkadaslar selamlar ilk oncelikle aranizda yeniyim gg de dukkanim fln var ebaye yeni adim attim.
simdi bi urun aldm turkiyeye gonderme dalgasinda not responce gibi bisiler yaziordu nyse satici ile irtibat kurdm cuma gunu yollayacakmis glba ve 20 dolar dedi kargoya . bn ona su yaziyi yazmistim. i am a user in ebay.my acc name is utchu35.i won your apple ipod touch 8gb you know. i accept the payment for paypal. to anna schumacher in your mail. when you send my cargo? Would you please mark the item as a Lovers Day Gift.?Thanks in advice again. best regards Utku safak bülbül oda bana bundan sonra aynen su yaziyi yazdi. Hello, The item will be shipping on Friday USPS. I will be able to send you a tracking number then. Enjoy simdi adam sanirim cuma gunu amerkan postsyla yollayacakmis. sizce ne kadar surer gelmesi ve gumruk olaylari nasil olur adama sevgililer gunu yakin die onu yazmasini istedim gift olarak simdiden tesekkurler ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Ürün ABD'den gelicek sanırım ?
14 gün içinde gelir... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
evet amerikadan gelcek acaba gumruk icin ne diyim?
gift veya fiyati az deger bicme gibi saygilar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Fiyatını her ihtimale karşı 100$'ın altında göstersin , içine fatura koymasın. Eğer paket ufak olursa bir ihtimal gümrüğe takılmadan geçer. Ama gümrüğe takılırsa çağırıp vergisini isterler ama ne kadar isterler bilmiyorum.
Umarım takılmadan eline ulaşır.
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
oyle dedim ve gift olarak sevgililr gunu yazsin dedim hee bide icine not olarak
"gule gule kullan utkucum" yaz dedim insallah yazar ki gumruke fln taktrmayz saolun arkadaslar saygilar |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İyi taktik... ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ehe saolasin bi kullanicida oole yapmis okudum bnnde deniyim dedim bakalim insallah bi sorunckmaz
saygilar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
yeni USA den mal geldi
tam 1 ay (SAN DIEGO) |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|