Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-24-2007, 09:39 PM   #1
nausica
Üye

nausica kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: nausica is on a distinguished road

Kozmetik Ve Cilt Bakımı

arkadaslar ebaydan kozmetik ve cilt bakımı ürünü alanlar var mı? memnun oldugunuz saticilar ve tavsiye ettiginiz urunler-markalar ve ozellıklerını yazabılır mısınız?
Ben yazim bir kac tane marka olarak-Burt's Bees,organik ürünler üreten bir marka, ürünleri cok guzel kokuyor,ozellıkle hassas ciltli kisiler ve bebekler icin uygun

Kanebo- Bir Japon markası japonlar cilt bakımında bence liderler, urunun ozellikle sample lerını ( tester) veya teker teker satılan maskelerını alabılırsınız,cılt rengını actıgını ıddıa eden urunlerı de var bkz- whitening serisi

Yves Saint Laurent - ben bu markayı cok seviyorum urunleri cok kaliteli ve lüks, turkıyedekı fiyatları cok pahalı,kargoyu da dahıl edınce uzuca gelen urununu kacırmamak lazım,tavsiyelerim
rimel olarak volume faux cils -cok hacimli kıvrık ve uzun kirpikler yaratıyor makyaj yapmaya yeni baslayan eli hızlı olmayan ve rimeli sık kullanmayanlar ıcın uygun degildir,ebayda turkıyeye gore cok ucuz,ruj olarak pure shine serisi seffaf ve lüks ısıltılar ıceren bir seri yine ebayda cok ucuza satılıyor, pembe tonları cok super.yine bu markanın goz kalemleri, terracottaları cok guzel.
nausica is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2007, 04:09 PM   #2
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

arko var nivea var neyimize yetmiyor :P
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2007, 06:53 PM   #3
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

olay var birde genellikle lot satısı yapan satıcıları yakalarsanız 10 lotluk urunu kargo dahil 50 dolar civarına alabiliyorsunuzki türkiyedeki tekinin satıs fiyatı 30 ile 45 ytl arası degisiyor
Eski 08-28-2007, 07:36 PM   #4
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

olay deyip arastır karsına çıkar ürünler kaliteli
Eski 08-30-2007, 11:38 PM   #5
drscatris2004
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: drscatris2004 is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
arkadaslar ebaydan kozmetik ve cilt bakımı ürünü alanlar var mı? memnun oldugunuz saticilar ve tavsiye ettiginiz urunler-markalar ve ozellıklerını yazabılır mısınız?
Ben yazim bir kac tane marka olarak-Burt's Bees,organik ürünler üreten bir marka, ürünleri cok guzel kokuyor,ozellıkle hassas ciltli kisiler ve bebekler icin uygun

Kanebo- Bir Japon markası japonlar cilt bakımında bence liderler, urunun ozellikle sample lerını ( tester) veya teker teker satılan maskelerını alabılırsınız,cılt rengını actıgını ıddıa eden urunlerı de var bkz- whitening serisi

Yves Saint Laurent - ben bu markayı cok seviyorum urunleri cok kaliteli ve lüks, turkıyedekı fiyatları cok pahalı,kargoyu da dahıl edınce uzuca gelen urununu kacırmamak lazım,tavsiyelerim
rimel olarak volume faux cils -cok hacimli kıvrık ve uzun kirpikler yaratıyor makyaj yapmaya yeni baslayan eli hızlı olmayan ve rimeli sık kullanmayanlar ıcın uygun degildir,ebayda turkıyeye gore cok ucuz,ruj olarak pure shine serisi seffaf ve lüks ısıltılar ıceren bir seri yine ebayda cok ucuza satılıyor, pembe tonları cok super.yine bu markanın goz kalemleri, terracottaları cok guzel.
nausica sormak istediğim bir konu var eşime makyaj malzemesi bakarken 100'lü 12 li setler gördük bunları alırken gümrük sorunu oluyormu? illa en fazla üç ürün mü almak gerekiyor. Bunu öğrenmek istedik yanıtlarsan seviniriz.
drscatris2004 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2007, 03:26 PM   #6
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

hemen işi kapmaya başlamışsınız
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2007, 06:25 PM   #7
canss
Aşmış Üye

canss kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: canss is an unknown quantity at this point

Cilt bakımı ürünlerinde greatskin.com da iyidir. Çok kez alışveriş yapmış biri olarak tavsiye edebilirim. Global Express ile gönderiyorlar ve siz sormadan ürünün fiyatını düşük gösteriyorlar, üstelik "commercial sample" olarak işaretliyorlar. Hiç gümrük problemi yaşamadım bu firmayla..

Zarfın içine sığabilecek gibi ise çok sayıda ürün alabilirsiniz. 10 adet göz farı zarfın içinde gümrüğe takılmadı mesela..
canss is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2007, 11:18 PM   #8
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

valla herkesi uyardığım gibi sizide uyarayım first class gümrüğe takılmasa bile güvensiz aptal bi kargo hep kayboluyor
3 ürünüm yokoldu gitti bu first class yüzünden
Eski 09-12-2007, 12:56 PM   #9
canss
Aşmış Üye

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
canss hayirli olsun gule gule kullan kargo ucreti ne kadar aliyorlar? sanirim 120 dolar ve ustu kargosuz, dogru mu anladım?
farların ne marka?tavsiye eder misin denediysen?

Sadece Amerika için 120 dolar üstü kargosuz.. Başka ülkeler için kargo ücretini en sonda hesaplıyor. Ortalama 20-30 dolar kargo tutuyor. Global Express ile geliyor.

Aldığım farlar Maybelline Cool Effect tüp göz farlarıydı. Maybelline bunları 3-4 yıl önce sadece 1 sezonluk çıkarmıştı. 3 renk almıştım ve çok hoşuma gitmişti. Sonra da bir daha bulamamıştım.
canss is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2007, 06:18 PM   #10
canss
Aşmış Üye

Anladığım kadarıyla 20$ üstü siparişlerde ürün başına bir sample gönderiyorlarmış. Bunun yanında minimum 2, maksimum 5 sample gönderebiliyorlar. Fiyatları iyiymiş, gözüme kestirdiğim bir iki şey oldu.
canss is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık