![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
... alsam kesinlikle takılmaz!!!
Merhabalar.
İnsan ebay'den alışveriş yapmayı öğrenince ne alacağını şaşırıyor ![]() Daha sonra birde bakıyorsunuz, gümrüğe takılma riski var. Bu başlıkta, gerçek değeri 100$'ın altında, - 1. Kategori : Genel olarak boyutları küçük, gümrükte sorun çıkartmayan ürünler - 2. Kategori : Gümrükten geçmesi kesin olmayan, Ancak daha önce alınmış ve sorunsuz olarak size ulaşmış ürünler.(Lütfen bu tür ürünlerde, aldığınız satıcı, ürün fiyatı, kargo fiyatı, kargo tipi, bulunduğunuz il/ilçe gibi detaylı bilgileri de yazınız. Belirttiğiniz ürünler benim tarafımdan listelere hergün eklenecektir. Herkes deneyimlerini yazarsa, güzel bir alınabilir eşya listemiz olur. Böylece, başlığı inceleyen arkadaşlarda "Ne alsam?" derdinden kurtulurlar. İlk ürünler benden olsun. - Fiyatları ve boyutları küçük, gümrükte sorun teşkil etmeyen ürünler - - Flashdisk - Gitar Telleri - Her türlü cihaz için dönüştürücü kablolar - Zippo Çakmak - Her tür Kitap - Fiyatı 100 Euro üzeri, fakat daha önce sorunsuz alınmış ürünler - KOL SAATİ Alıcı : hgoksel Ürün tipi : DKNY NY3831 Kol Saati Ulaşım noktası : Balıkesir - Burhaniye Gerçek ürün fiyatı : 107.95$ + 25$ Kargo = 132.95$ Fiyat bildirimi : 50$-60$ Kargo Tipi : ? Satıcı : indego501 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ Alıcı : FxmaN Ürün tipi : Casio exilim ex-z75 Dijital fotoğraf makinesi Ulaşım Noktası : Isparta Merkez Gerçek ürün fiyatı : 45GBP + 41GBP Kargo = 86GBP Fiyat bildirimi : 89$ Kargo tipi : DHL Satıcı : Dzone2 Bu mesaj en son " 12-30-2007 " tarihinde saat 11:51 PM itibariyle FxmaN tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
iyi fikir bence....(her ne kadar daha hiçbişey almamış olsam da eBay'den
)...faydalı olur |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ben dkny saat aldim 1 haftada elime ulasti herhangi bir sorun yasamadim ne gumruk ne baska birsey.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
belki "hangi gümrük-hangi ürün-ürün miktarı" gibi bir format belirleyebilirsek?...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
jagrfannj dan zippo alabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Böyle bir format belirleyebiliriz, ama, başlığı okuyan arkadaşlar, o şehirdeki gümrükten daha önce geçen ürünü alıp sorun yaşayabilirler, bu durumda başlık tutarsız olur. Aslında daha çok; küçük, ve gümrükte sorun arz etmeyen ürünlerin bir araya gelmesini hedeflemiştim. Ama isterseniz şu şekilde yapabiliriz. Küçük ürünlerin kendi arasında bir listesini tutalim, Değeri kargo ücreti ile beraber 100 Euro üzerinde ve daha fazla riskli olan ürünleri yazan arkadaşlar, bulundukları şehirleri ve o üründen şimdiye dek kaç defa aldıklarını da yazsınlar, Bu şekilde olan ürünleride şehirleriyle beraber farklı bir listede tutalım. Konuya yazılan mesajlarla tavsiye edilen ürünleri ben bundan sonra hergün ilk mesaja ekliyim. Liste ilk mesajda tutulsun. Yapıcı eleştiri ve önerilere her zaman açığız, Öneri için de teşekkür ediyorum Emrah. * Hgoksel arkadaşım, saatin ücreti ne kadardı, ve kaç adet ürün aldın ? Saat kesinlikle takılmazlar kategorisine girmeyebilir. * Zippo çakmak listeye eklendi, (Boyutları ve fiyatı dolayısıyla, kesinlikle takılmayan ürünlerden sayılabilir, kaç adet oldugunu sormaya gerek yok) Teşekkürler Eminn. Bu mesaj en son " 12-16-2007 " tarihinde saat 09:49 PM itibariyle FxmaN tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Benim saat 107,95 $ di ayrica express mail ile geldi amerika dan 1 haftada sadece onun ucreti icin 25 $ odemistim. saticiya forumdan ogrendiklerimi soyledim. 100 $ altinda bir fatura (yaklasik 50-60 $ kesmesini istedim) ve gift olarak isaretlemesini istedim. balikesir in burhaniye diye bir ilcesinde oturuyorum hicbir sorun yasamadan aldim saati. saat deyip gecmemek lazim ama tabi ki turkiyedeki degeri 532 ytl.
bu turkiye linki saatin http://www.cepucuz.com/asp/show_stoc...t=E200-1001236 bu da ebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...TODAY.m238.lVI (bir de kucuk not eklemek istiyorum aciklamada saatin orjinal kutusunun olmadigi falan yaziyordu o yuzden ilk once gittigidiyor da ki saat saticilarinin 1-2 ile konustum ve bir tanesinden kargo dahil 10 ytl karsiliginda orjinal dkny kutu temin ettim. cok iyi niyetli bir saticiydi gercekten aldigim kisi digerleri 30 ytl istedi kargo haric yani saat alacak arkadas kutusuz olmasini sorun etmesin gittigidiyordan temin edilebilir ben yardimci olmaya calisirim isteyen arkadasa) Bu mesaj en son " 12-16-2007 " tarihinde saat 10:35 PM itibariyle hgoksel tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
hgoksel , DKNY NY3831 Kol Saati 2. kategoriye eklendi, teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
tek seferde 5-6 tane zippo alabilmek mümkünmüdür deniyen varmı hiç?? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Kitabın değeri 100 Euro üzeri olsa da takılmıyor. Amazon'dan 160 $'lık kitap söyledim. Hiç takılmadan adresime kadar geldi, üstelik üzerinde değeri de açıkça yazıyordu, içinde de fatura vardı. Paket açılıp incelenmişti. Aynı şey elektronik bir ürün olsa hayatta geçirmezlerdi.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|