![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Ben aynı pakette 4 adet getirdim. Herhangi bir sorun çıkmadı. Sanırım 6'ya kadar zarfa sığıyor.
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
canss teşekkürler, birinci kategoriye kitaplar eklendi.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
kitap problem yaratmaz... nede olsa eğitim
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bence faturaya inanmamışlardır 160 dolara kitap mı olur diye ![]()
|
|
|
|
#15 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben 4 zippo 8 paket çakmak taşı aldım jaggrfannj amcamız koskoca kutuya koymuş =) kutu registered yani kayıtlı postaydı ona rağmen kayboldu fakat tel açtım buldular =) gümrükten geçti tabikide..
|
|
|
|
#16 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Kutunun içinde 5 adet kitap vardı. Bence inanmışlardır.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
jagrfannj'den aldığım tüm Zippo'lar şu ana kadar zarfın içinde geldi. Hiç kutu ile gelmedi. Belki kayıtlı olunca kutu ile gönderiyordur bilemiyorum, ben hiç sigortalı almadım.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Kesin demıyelım ama geldı..
TİMBERLAND BOT Ürün tipi :BOT Ulaşım Noktası :TEKİRDAĞ MERKEZ Gerçek ürün fiyatı :149$ GİFT İŞARETLEME:59.99$ Kargo tipi :USPS Satıcı : ALLYSHOES ŞEHİR:ABD |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Teşekkürler panikatak.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
|
Eski Chevrolet 1963 Model Jant Kapağı, ( Kimisi 200 doların üzerinde oluyor, Gümrük Vs Sorunu Olmuyor ) Bu Tür Amblemler.. Impala Yazısı Vs vs Aldım, Daimi Araba Parçası Getirttirdim Ebay Üzerinden Hiç Bi Problem yaşamadım Gümrük OLarak... Şimdi Timberland Almıştım Oda Türkiyeye Girdi Olarak Gözüküyor Fakat Henüz Elime Ulaşmadı, Ulaşsın Onuda Yazarım... Timberland i baya bekledim Türkiyeye Girmesini 18 aralık ta cikti yola düşünün
Yılbaşı Vs'denmidir Bilemeyeceğim Ama baya gecikti.. Ondan Sonra Aldığım Ürünlerin Bi Çoğu Geldi, O Gelmedi.. Neyseki Şimdi Türkiyeye Girdiği Gözüküyor.. Umarım Problemsiz Şekilde Elime Ulaşır...![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|