Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-12-2007, 10:21 PM   #1
c4n
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: c4n is on a distinguished road

Holux M1200 GPS Alıcısı

Ürün geleli 1,5 hafta oldu ama yinede paylaşmak istedim.

Ürün: Holux M1200 Bluetooth GPS Alıcısı
Fiyatı: 33$ Açık arttırmadan kazandım
Satıcı: gps4evyone
Kargo: USPS Express Mail International
Kargo Ücreti: 39,95$(Astarı yüzünden pahalı )
Geliş Süresi: 10 gün(3 Günde Türkiyeye girdi 5 günde bizim ptt'ye geldi 2 günde orda kaldı )
Teslim alma şekli: ptt den kendim teslim aldım kendileri getirmedi ama olsun gelmesi yeter

Haftasonu eve bir bildirim kağıdı bırakmışlar pazartesi günü teslim alabilirsiniz diye.Tabi ptt ana baba günüydü herzamanki gibi..30 dk aralarla ptt den çıkıp hava aldım sigara içtim heycanımı ve sinirimi yatıştırdımPtt'ye her geri gelişimdede içerideki kalabalık 2 ye katlandı.Mesai bitimine yakın bi zamanda veznedar abladan rica ettim paketim gelmişmi bakarmısın diye.Saolsun beni kırmadı ama az kalsın ürünü kırıyodu.Paketi dolaptan alırken yere düşürdü sesimi çıkartmadım yaşına hürmetten sebep saol abla dedim yarın alırım ben geldiğini bilmek bile içimi ferahlattı.Ertesi gün 1 saat bekleme sonunda paketime ulaştım.Ürünü yollayan arkadaşa paketi gift olarak işaretlemesini söylemiştim onu yapmış ayrıca söylemediğim halde ürün fiyatını 20$ göstermiş.Kazasız belasız teslim aldığıma çok sevindim.

Bu alışverişi sitedeki diğer arkadaşların tecrübelerine dayanarak yaptım, ve hiçbir problem yaşamadım.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Darısı sizin başınıza

Bu satıcıyıda herkese öneririm 1 dediğimi 2 etmedi.

c4n is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2008, 04:41 PM   #2
lucky041
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: lucky041 is on a distinguished road

lucky041 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Holux 1200

Ben De Ayni Satcidan Aldim 6/2/2008 Ödeme Yaptim 12/02/2008 Elime Gecti Yani 6 Günde Amerika Türkiye
lucky041 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2008, 05:19 PM   #3
painkill
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: painkill is on a distinguished road

ben de m1200'ü araştırıyordum. bu olumlu mesajlar sayesinde gps4everyone'dan alıcam ben de galiba
painkill is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 03:24 PM   #4
okatur
Taze Üye

Ünü: okatur is on a distinguished road

sony psp gps cihaz

benimde geldi ama 24 günde hong konk tan zor oldu ama yinede geldi 36 dolar cihaz gönderi ücretiyle beraber 60 doları buldu budget-store den aldımama tavsiye etmem yani,
çünkü çok geç geldi başka aldığım ürünler en geç 13 günde geldi buysa 24 günde geldi adama mesaj mesaj yaza yaza bıktım yani hadi kolay gelsin
okatur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-23-2008, 10:53 PM   #5
painkill
Taze Üye

az önce hong kong'lu uranium99'dan holux m1200'ü ürün için US $49.99, posta için US $20.99 olmak üzere toplam US $70.98'e almış bulunmaktayım.

buraya kaydını düşelim. bakalım kaç günde gelecek ürün...

Bu mesaj en son " 03-13-2008 " tarihinde saat 05:02 PM itibariyle painkill tarafından düzenlenmiştir....
Eski 03-26-2008, 11:12 PM   #6
painkill
Taze Üye

Ürünüm bugün geldi

Satıcı: Uranium99
Ödeme ve fiyat: Buy it now ile $49.99 + $20.99 posta olmak üzere toplam US $70.98
Ulaşım: Expedited Int'l Flat Rate Shipping
Teslimat süresi ve şekli: 19 Mart'ta kargoya verildi. 24 Mart'ta Türkiye'ye girdi. 26 Mart'ta elime ulaştı. Yani toplam 7 gün. Teslimatı ben evde olmadığım için annem almış. Hong Kong'dan postam olduğunu görünce şaşırmış tabi

Alışveriş ile ilgili notlar:

Ödemeyi ayın 13'ünde yaptım ve 5 gün satıcıdan haber bekledim. Mesajlarıma cevap vermeyince biraz bozuldum. Ama ebay forumlarında da gördüğüm kadarıyla ebay satıcılarında irtibatı pek önemsememe sorunu var. Bir kaç kişi satıcıya ulaşamadığını yazmış forumlara. Bunları görünce rahatladım.

19'unda ise adresime mail geldi. Takip numarasıyla birlikte kargoladığını haber verdi satıcı. ürünü 40$ ve gift olarak göndermiş. Düşük fiyat göstermesini ben istemiştim gerçi. Belki de isteğimi görmeden kendi yapmıştır

Ürün süper. Ufacık. Fazla söze gerek yok.

Bu satıcıyı iletişimsizliği yüzünden tavsiye etmekte kararsızım. Ama güvenilir olduğu bir gerçek. Kargo süresi de haftalar almadı. Yorum sizin.

Eski 03-27-2008, 07:00 AM   #7
cafo
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: cafo is on a distinguished road

bu gps in calısması hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
cafo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-27-2008, 10:52 AM   #8
painkill
Taze Üye

nasıl bir bilgi tam olarak?
Eski 03-27-2008, 08:20 PM   #9
ardaertugrul
Üye

Ünü: ardaertugrul is on a distinguished road

arkadaşta benim gibi merak etti sanırım orda sadece küçük bi cihaz gördüm onun bi ekranı yokmu varsa o kutudaki büyük kısımdamı eğer öyleyse onun niye resmi yok Ve türkiyedeki heryeri gösteriyormu ve gidiceğin yeri işaretleyip kullanabiliyomusun yani yön tarif ediyomu sana son olarakda neyle çalışıyo yine uyduya ücretsiz bağlanarak dimi ? Bu kadardı
ardaertugrul is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-27-2008, 11:47 PM   #10
painkill
Taze Üye

eheh. bu cep telefonlarına bağlanıyor yaw. sadece alıcı. yönlendirme kısmını cep telefonun yapıyor

kutunun büyük kısmında adaptörü ve kablosu var.
painkill is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık