![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Holux M1200 GPS Alıcısı
Ürün geleli 1,5 hafta oldu ama yinede paylaşmak istedim.
Ürün: Holux M1200 Bluetooth GPS Alıcısı Fiyatı: 33$ Açık arttırmadan kazandım Satıcı: gps4evyone Kargo: USPS Express Mail International Kargo Ücreti: 39,95$(Astarı yüzünden pahalı )Geliş Süresi: 10 gün(3 Günde Türkiyeye girdi 5 günde bizim ptt'ye geldi 2 günde orda kaldı ) Teslim alma şekli: ptt den kendim teslim aldım kendileri getirmedi ama olsun gelmesi yeter Haftasonu eve bir bildirim kağıdı bırakmışlar pazartesi günü teslim alabilirsiniz diye.Tabi ptt ana baba günüydü herzamanki gibi..30 dk aralarla ptt den çıkıp hava aldım sigara içtim heycanımı ve sinirimi yatıştırdım Ptt'ye her geri gelişimdede içerideki kalabalık 2 ye katlandı.Mesai bitimine yakın bi zamanda veznedar abladan rica ettim paketim gelmişmi bakarmısın diye.Saolsun beni kırmadı ama az kalsın ürünü kırıyodu.Paketi dolaptan alırken yere düşürdü sesimi çıkartmadım yaşına hürmetten sebep saol abla dedim yarın alırım ben geldiğini bilmek bile içimi ferahlattı.Ertesi gün 1 saat bekleme sonunda paketime ulaştım.Ürünü yollayan arkadaşa paketi gift olarak işaretlemesini söylemiştim onu yapmış ayrıca söylemediğim halde ürün fiyatını 20$ göstermiş.Kazasız belasız teslim aldığıma çok sevindim.Bu alışverişi sitedeki diğer arkadaşların tecrübelerine dayanarak yaptım, ve hiçbir problem yaşamadım.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Darısı sizin başınıza Bu satıcıyıda herkese öneririm 1 dediğimi 2 etmedi. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
|
Holux 1200
Ben De Ayni Satcidan Aldim 6/2/2008 Ödeme Yaptim 12/02/2008 Elime Gecti Yani 6 Günde Amerika Türkiye
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ben de m1200'ü araştırıyordum. bu olumlu mesajlar sayesinde gps4everyone'dan alıcam ben de galiba
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sony psp gps cihaz
benimde geldi ama 24 günde hong konk tan zor oldu ama yinede geldi 36 dolar cihaz gönderi ücretiyle beraber 60 doları buldu budget-store den aldımama tavsiye etmem yani,
çünkü çok geç geldi başka aldığım ürünler en geç 13 günde geldi buysa 24 günde geldi adama mesaj mesaj yaza yaza bıktım yani hadi kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
az önce hong kong'lu uranium99'dan holux m1200'ü ürün için US $49.99, posta için US $20.99 olmak üzere toplam US $70.98'e almış bulunmaktayım.
buraya kaydını düşelim. bakalım kaç günde gelecek ürün... Bu mesaj en son " 03-13-2008 " tarihinde saat 05:02 PM itibariyle painkill tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ürünüm bugün geldi
![]() Satıcı: Uranium99 Ödeme ve fiyat: Buy it now ile $49.99 + $20.99 posta olmak üzere toplam US $70.98 Ulaşım: Expedited Int'l Flat Rate Shipping Teslimat süresi ve şekli: 19 Mart'ta kargoya verildi. 24 Mart'ta Türkiye'ye girdi. 26 Mart'ta elime ulaştı. Yani toplam 7 gün. Teslimatı ben evde olmadığım için annem almış. Hong Kong'dan postam olduğunu görünce şaşırmış tabi ![]() Alışveriş ile ilgili notlar: Ödemeyi ayın 13'ünde yaptım ve 5 gün satıcıdan haber bekledim. Mesajlarıma cevap vermeyince biraz bozuldum. Ama ebay forumlarında da gördüğüm kadarıyla ebay satıcılarında irtibatı pek önemsememe sorunu var. Bir kaç kişi satıcıya ulaşamadığını yazmış forumlara. Bunları görünce rahatladım. 19'unda ise adresime mail geldi. Takip numarasıyla birlikte kargoladığını haber verdi satıcı. ürünü 40$ ve gift olarak göndermiş. Düşük fiyat göstermesini ben istemiştim gerçi. Belki de isteğimi görmeden kendi yapmıştır ![]() Ürün süper. Ufacık. Fazla söze gerek yok. Bu satıcıyı iletişimsizliği yüzünden tavsiye etmekte kararsızım. Ama güvenilir olduğu bir gerçek. Kargo süresi de haftalar almadı. Yorum sizin. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
bu gps in calısması hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
nasıl bir bilgi tam olarak?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşta benim gibi merak etti sanırım orda sadece küçük bi cihaz gördüm onun bi ekranı yokmu varsa o kutudaki büyük kısımdamı eğer öyleyse onun niye resmi yok
Ve türkiyedeki heryeri gösteriyormu ve gidiceğin yeri işaretleyip kullanabiliyomusun yani yön tarif ediyomu sana son olarakda neyle çalışıyo yine uyduya ücretsiz bağlanarak dimi ? Bu kadardı ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
eheh. bu cep telefonlarına bağlanıyor yaw. sadece alıcı. yönlendirme kısmını cep telefonun yapıyor
![]() kutunun büyük kısmında adaptörü ve kablosu var. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|