![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ya şu ürüne teklif verdim ama sonucu sonra gördüm :(
arkadaşlar linkini aşağıda vericeğim iphone'ye teklif verdim ama üstte cracked as is bişiler yazıyo ve kullanılmış olduğunu sonradan gördüm
Ekranı çatlak gibi birşeyler yazmıyor dimi tepede? Eğer öyleyse bu arttırma bana kalırsa almak zorundamııyım almazsam ne olur şimdiden ne gibi önlemler alabilirim lütfen yardım edin ya bide maximum bidi 200 yapmışım nası yaptım anlamadım sinir oldum !! Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor (( http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=140219140180&ssPa geName=STRK:MEBI:PIC&ih=004 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Yere düşürmüş ve dokunmatik ekran çoğu zaman çalımıyormuş.Ekranı değiştirip kullanabilirisniz falan diyor...Eğer kazanırsanız almayın.boşu boşuna onca para vermiş olursunuz...En kötü ihtimalle eksi paun alırsınız dispute açarsada kullanıcı ebay'e durumu bildirisiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
peki ebaya bilgi vermek açısından bana bi çeviri yaparmısın ürünü almıcağıma dair. Teşekkür ederim yardımın içinde
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|