![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Yardim???ürün Almak Istiyorum
arkadaşlar ben bu üründen 2 adet almak istiyorum ama anlamadım bi şeyden + kredi kartım olmadıgı içinde alamıyorum o yüzden bu ürünü benim yerime alıp bana satacak biri lazım yardım eden olursa sevinirim kendine karda koyabilir
ANKARADAYIM ŞEHİR DIŞINDAN BİRİ ALIP BANA SATABİLİR http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BLACK...spagenameZWDVW |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yokmu yardım edecek biri asde bu değil daha ürün alacam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Dostum böyle bir ürünün gümrükte takılma olasılığı yüksek maalesef, ve böyle bir durumda bu ürünü senin adına almayı kabul eden için bir hayli sıkıntı çıkacak, uğraşması gerekecek vs. Bu sebeple pek yanaşan olcağını sanmıyorum böyle bir ürün için. Bir de tabii ki, alacağın ürün için bir şekilde teminat falan vermen lazım ki insanlar bu işe girsin. Yoksa ürün gelince almazsan ve elde kalırsa alan kişi ne yapacak. Düşündüğün daha küçük boyutlu ürünler olursa haberleşebiliriz, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ama böyle bir ürün için maalesef çok zor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
ben alırım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bu ürün zaten cok küçük sayılır 30 cm yok bile ve hafif alacak olan kişi bana bi fiyat verirse sevinirim bu ürün gelse elinde kalmaz alırım ama fiyata baglı tabikide
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|