![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
tavsiye & öneri
arkadaşlar ebay üzerinden daha onceden TİMBERLAND bot alan arkadaşlar var mı ? daha onceden alışverişlerinden memnun kalan veürün kalitesinden tatmin olan, tavsiye edecekleri satıcılar var mı ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
kimsecikler yok mu
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
bende almak istiyorum ama şu an araştırmadayım
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar hala bir ses seda yokmu daha önceden alışverş yaptığım yerler var ama nedendir bilinmez artıkTürkiye ye gönderim yapmıyorlarmış. Bende Timberland ayakkabılar için güvenilir bir satıcı arıyorum. Başlık daha dikkat çekici olabilirmiş. Cevap verecek olanlar için şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
timberland bot aldım fakat gümrükte 2 dir takılıyor.eskiden takılmıyordu..artık sacmaladılar.1 bot bile takılıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşım hiç değilse nereden aldığını kimden aldığını söyleseydin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
evet bir botun bile takılması gerçekten garip bir olay fakat satıcı tarafından belirtilen fiyatın gerçekten önemi burdanda belli oluyor.düşük fiyat yazdıranın bir kez daha önemini anlamış olduk . dyermaker hangi satıcıdan alışveriş yaptıgını yazarsan gerçekten yardımcı olacaksın umarım gümrükten sevindirici haberler alırsın.....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
secretsneakeronline bende bu satıcıdan almak ıstıyorum ama beklıyorum msj attım ama?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120193308084 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|