Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-10-2006, 08:02 PM   #1
sayginerk
Taze Üye

sayginerk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: sayginerk is on a distinguished road

2 gb sd card

2 hafta önce sipariç verdiğim ürün elime geçti. ürüne yanlışlıkla 17sterlin üst limit vereceğime 107 yazmışım tabiki bende kaldı ancak kargo ile 40 sterlin gibi yüksek bir fiyata. satıcıya bu durumu bildirdim. bana kargo dahil 29.90sterlin gibi bir fiyat sundu. aslında bu da biraz yüksek ama artık ayıp olmasın diye kabul ettim. 55 dolara mal oldu bana. satıcı ukqsbuk tavsiye olunur.
sayginerk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2006, 09:02 PM   #2
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Gözün aydın güle güle kullan bende ilk ürünümü biraz pahalıya almıştım olsun zamanla alısıyor insan

ukqsbuk için tıklayın.

Bu mesaj en son " 06-20-2006 " tarihinde saat 11:21 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2006, 12:01 PM   #3
hipotalamus
Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: hipotalamus is on a distinguished road

Galiba gümrük probleminiz olmadı. ??
hayırlı olsun..
hipotalamus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-17-2006, 07:37 PM   #4
kassap
Taze Üye

kassap kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kassap is on a distinguished road

ukqsbuk'tan ben de 2 gb'lık bir SD kart siparişi verdim perşembe günü. Bana cuma günü postalicağını söyleyen bir mail attı. Tracking numarası istedim; ama geri dönmedi bana. Acaba ingiltere'den geliyor diye tracking numarası falan vermiyolar mı??
kassap is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-13-2006, 10:10 PM   #5
sayginerk
Taze Üye

sayginerk kullanıcısının avatarı

Ünü: sayginerk is on a distinguished road

Alıntı:
kassap tafarından gönderildi
ukqsbuk'tan ben de 2 gb'lık bir SD kart siparişi verdim perşembe günü. Bana cuma günü postalicağını söyleyen bir mail attı. Tracking numarası istedim; ama geri dönmedi bana. Acaba ingiltere'den geliyor diye tracking numarası falan vermiyolar mı??

ben de daha önceki alışımda istemiştim ama göndermediler. bence pek sıkıntılı bir durum yok gibi?
sayginerk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-13-2006, 10:13 PM   #6
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Ünü: WICKY is on a distinguished road

iyi günlerde kullan dostum.
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-15-2006, 12:09 PM   #7
frtkpt
Kallavi Üye

frtkpt kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: frtkpt is on a distinguished road

frtkpt kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to frtkpt
güle güle kullanın
ilgilenenlere bi sorum olucak -yeni konu açıp kirlilik yaratmayayım-
yeni bi camera aldım 8MP üstü olduğumdan herhalde üstüste çekim yaparken sd karta yazımı uzun sürdüğünden sorun yaşıyorum - kullandığım kart sandisk 1gb sd - bunun bir çözümü var mı makineden mi kaynaklanıyor?
frtkpt is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık