![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Mini Laptopum Geldi :-)
arkadaşlar ürün geldi kayseri paket müdürlüğüne gittim ürünü teslim eden bayan görevli bir daha boyle bir ürün almamamı aksi takdirde gümrük ödeyecegimi söyledi ve 1,75 ytl ödemem gerektiğini söyledi bende tabiki hemen 1.75 ytl yi ödeyip paketi kaptıgım gibi kaçtım.... :-)
Ürün : NEC MOBILEPRO 900C HANDHELD PC MINI LAPTOP W/ WIRELESS Satıcı : http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...d=230187196401 nerden : amerika kaç gün : 14 günde kayseri paket müdürlüğüne geldi shipping : USPS Priority Mail InternationalTM gümrük : gümrükteki bayan bir daha boyle birşey alırsam gümrük ödeyecegimi söyledi :-) herkese tavsiye ederim Feedback: 99.2% olan bir satıcı. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...0%3D%26fvi%3D1 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.Güzel bişeye benziyor.Özellikleri nedir?Ürün açıklamasında yazmıyor.Olmazsa bi tane de ben alabilirim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba
kullanimi hakkında ve ozellikleri hakkında zaman zaman goruslerinizi lutfen belirtin bende dusunuyorum ama uyanık satıcı 109 dan 129 cıkarmıs |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
peki bu klavyelerde türkçe karakterler var mıdır ü,ğ,ö,ç,ş gibi.bu arada bende kayseriden
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaş görüşlerini yazarsa bende bunlardan bir tane almak istiyorum. Umarım bizi duyacaktır.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
internete kablosuz ağ kartı ile bağlanıyor. Ama çok ağır. Kalemle ekrana dokunarak dosyaları açıyor. Ramı bellek ile paylaşımlu kullanıyor. Net bağlantısı nı modem kart alarak kabloluda yapabilrsiniz. Fakat sayfaları ağır açar. Biraz beklıyorsunuz. Dahili minik hoparlör ve mıkrofonuda var.Ekran ışıgı resimdeki gibi değildir. Daha az ışıgı var. İnternette sörf için tavsiye etmem. Fakat dosyalarınızı ve bilgilerinizi sağlamak goruntulemek yanınızda taşımak için kullanabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Girersiniz ama 3-4 dakıka beklersınız. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ben hiç beğenmedim bunu çok küçük oyuncak gibi
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|