![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
2 gb sd card
2 hafta önce sipariç verdiğim ürün elime geçti. ürüne yanlışlıkla 17sterlin üst limit vereceğime 107 yazmışım
tabiki bende kaldı ancak kargo ile 40 sterlin gibi yüksek bir fiyata. satıcıya bu durumu bildirdim. bana kargo dahil 29.90sterlin gibi bir fiyat sundu. aslında bu da biraz yüksek ama artık ayıp olmasın diye kabul ettim . 55 dolara mal oldu bana. satıcı ukqsbuk tavsiye olunur. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Gözün aydın güle güle kullan bende ilk ürünümü biraz pahalıya almıştım olsun zamanla alısıyor insan
ukqsbuk için tıklayın.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 06-20-2006 " tarihinde saat 11:21 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Galiba gümrük probleminiz olmadı. ??
hayırlı olsun.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
ukqsbuk'tan ben de 2 gb'lık bir SD kart siparişi verdim perşembe günü. Bana cuma günü postalicağını söyleyen bir mail attı. Tracking numarası istedim; ama geri dönmedi bana. Acaba ingiltere'den geliyor diye tracking numarası falan vermiyolar mı??
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben de daha önceki alışımda istemiştim ama göndermediler. bence pek sıkıntılı bir durum yok gibi? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan dostum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
|
güle güle kullanın
ilgilenenlere bi sorum olucak -yeni konu açıp kirlilik yaratmayayım- yeni bi camera aldım 8MP üstü olduğumdan herhalde üstüste çekim yaparken sd karta yazımı uzun sürdüğünden sorun yaşıyorum - kullandığım kart sandisk 1gb sd - bunun bir çözümü var mı makineden mi kaynaklanıyor? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|