![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Çin'den 2.5" LCD monitör
Bu mesaj en son " 07-09-2006 " tarihinde saat 10:30 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun
Çinliye ödemeyi paypallamı yaptın ? 1 kaç tane beğendiğim ürün vardı paypalla ödemeyi kabul etmedi hiçbiri. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Teşekkürler.. Paypal ile ödeme yaptım ben, kabul ettiler.. Zaten 500 üzeri satış yapmış kişiler genelde paypalı kabul ediyor. Kabul etmese nasıl yapacak o kadar satışı rahatlıkla..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
hayırlısı olsun dostum arabaya aldın sanırım ürünü güle güle kullan
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun güle güle kullan...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
|
şu ebay china dan nasıl alışveriş yapıyosun anlamış değilim biri bana anlatsın
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://search.ebay.com/ws/search/Adv...13&_trksid=m37 Location : Items located in : China (yı seç sadece çinden satıs yapan satıcılar karsına çıkar)
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
yok senin dediğini denedim fakat orada location seçeneği yok ebay china benim için haleda keşfedilmeyi bekleyen bir yer. ben china dan alışveriş yapmadan ölecem heralde
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Enter keyword or item number In this category See general search tips and advanced search commands. Search title and description Completed listings onlySave this search to My eBay Exclude these words Exclude words from your search Items Priced Min: US $ Max: US $ From Sellers From any Sellers From specific sellers (enter sellers' user IDs) Search up to 10 sellers, separate names by a comma or a space. From My Favorite Sellers Search sellers from My Favorite Sellers list Location Preferred Locations Items located in Items available to Learn more about search locations. Items near me Items within miles of ZIP or Postal Code or Currency Multiple item listings Items listed as lots Search for a group or collection of similar items (also called lots). Show only Buying Options More Buying Options Items listed with PayPal PayPal Free Shipping Get it Fast items Gift Services Gift items Giving Works Item eBay Giving Works items Search for items that benefit nonprofit organizations. Best Offer Listings Change to date range Number of bids Min: Max: Affiliate Tracking Information ShowHide Adding affiliate tracking information generates RSS feeds that include affiliate tracking data. Learn more Provider Commission Junction PID Help for Tracking and Payment Mediaplex Rotation ID Help for Tracking and Payment If you choose Mediaplex as your provider, please contact your eBay account manager for your Tracking ID. Sort by View results Results per page
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
sayfa geneli böyle kırmızıyla isaretli olanları seç resim ekliyecektim fakat site kabul etmedi
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|