![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
4gb Usb Belleğim Geldi . . . Hem De Uçarak . . .
Arkadaşlar 9 Eylül'de ödememi yaptım. Satıcı hemen irtibata geçti. Sorularım vardı sordum bütün sorularıma hemen ertesi gün cevap verdi. Birkaç gün içinde yollayacağını söyledi. Ben tamam dedim. 15 Eylül'de postaya verdi ve takip numarasını yolladı. Gönderene kadar kaç kere soru sorduysam cevap verdi. Velhasılı kelam 15'inde Hong Kong'dan yola çıktı ve 18'inde sabah 9 civarı İstanbul'da 19'unda İzmir'de (genel dağıtımö merkezi) idi. (3 GÜNDE TÜRKİYE'DE) 20'sinde Buca'daydı. Bugün sabah gittim aldım. Aldım ama pahalı mı aldım bilmiyorum. Kargo ücretsizdi, bana maliyeti 35YTL oldu. İlk alışverişimdi, tedirgindim ama satıcının ilgili davranması hoşuma gitti. Aynı satıcıdan alışveriş yaparım büyük ihtimalle. Satıcı power player88 bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa iyi olur.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
hayirli olsun..uzakdogu mallari ozellikle bellekler fazla dayanmiyor,keske forumu biraz okusaydin..1 ay sonra hata veriyormus ,bircok arkadasin cani yandi bu yuzden..Umarim senin basina gelmez...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
|
benim aldığım 1 ay bile dayanmadı feedbacki verdim ertesi gün püfff.
bilgisayar görmüyor.benim tavsiyem bellek ürünü alırken cok dikkat edin. hafıza kartı falan o kadar sorun cıkarmıyor da diğer arkadaşlarında yazdğı gibi flash bellek ve mp4 tarzı ürünlerde fake memory veya benim olay gibi sonradan tanımama sorunlarıyla çok karşılaşılıyor. yeni arkadaşların bilgisine... ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|