Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-08-2007, 11:07 PM   #1
PanikAtak
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: PanikAtak is on a distinguished road

Ayakkabı Satın Alımı?

Beyler sayfaya yenı uye oldum ılk olarak slm'lar.Bende ebay kervanına katılmak ıstıyorum ve baya arastırdım ınternetten ama buraya konu acmadan rahat edemedın.

http://cgi.ebay.com/TIMBERLAND-SALE-...QQcmdZViewItem

Ben bu urunu almak ısıyorum ve turkıye'yede satısı war benım anladıgım kadarıylan.

Sımdı urunun fıyatı 50+35$=100Ytl yapıyor toparlarsak.Satıcının Feedback: 99.7% Positive baya yuksek suan satıcı ılen hıcbır msj'lasma olamadı.Dıyorum bu urunu ben alsam baska veya sahte cıkma sansı olurmu?
PanikAtak is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 11:26 PM   #2
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

Alıntı:
PanikAtak tafarından gönderildi
Beyler sayfaya yenı uye oldum ılk olarak slm'lar.Bende ebay kervanına katılmak ıstıyorum ve baya arastırdım ınternetten ama buraya konu acmadan rahat edemedın.

http://cgi.ebay.com/TIMBERLAND-SALE-...QQcmdZViewItem

Ben bu urunu almak ısıyorum ve turkıye'yede satısı war benım anladıgım kadarıylan.

Sımdı urunun fıyatı 50+35$=100Ytl yapıyor toparlarsak.Satıcının Feedback: 99.7% Positive baya yuksek suan satıcı ılen hıcbır msj'lasma olamadı.Dıyorum bu urunu ben alsam baska veya sahte cıkma sansı olurmu?

bi kere o ürünü alamazsın çünkü satılmış

sahte çıkabilir ama gerçek de çıkabilir... hiç ayakkabı almadım, alan biri eminim cevap verecektir.
Eski 11-08-2007, 11:37 PM   #3
jlotheone
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: jlotheone is on a distinguished road

urun satılmış ama satıcı bu kadar cok ayakkabı sattıgına gore orjinaldir buyuk olaslık sen yine bi sor bakalım ne dicek ???

ama yinede arama butonundan forumda timberland konulu yazıları ara. sanırım forumda bi çok kişi var timberland alan yarıdımı olucaktır
jlotheone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 11:41 PM   #4
PanikAtak
Banned

Alıntı:
jlotheone tafarından gönderildi
urun satılmış ama satıcı bu kadar cok ayakkabı sattıgına gore orjinaldir buyuk olaslık sen yine bi sor bakalım ne dicek ???

ama yinede arama butonundan forumda timberland konulu yazıları ara. sanırım forumda bi çok kişi var timberland alan yarıdımı olucaktır

Aradım alan kısılerın yazdıklarını okudum 1 kısının takılma olayları olmus ama sonunda almıs.Satılsın sorun degıl gene satısa sunacaktır veya bır baskası.Yanı benım ızledıgım yol uygun dımı turkıyeye satısı.
PanikAtak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 11:48 PM   #5
PanikAtak
Banned

Bu ızledıgım yol dogru dımı.Bırde sunuda sormak ısıtıyorum.Mesela satıcıya gonderırıken ne olarak gondermesını soylıyecegım?

[IMG][/IMG]
PanikAtak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 11:53 PM   #6
PanikAtak
Banned

Bırde ılla kredı kartı ılenmı alınması sart mesela banka kartı ılen alınmıyormu.Yanı banka kartının ıcınde para oldugu zaman
PanikAtak is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık