![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Ayakkabı Satın Alımı?
Beyler sayfaya yenı uye oldum ılk olarak slm'lar.Bende ebay kervanına katılmak ıstıyorum ve baya arastırdım ınternetten ama buraya konu acmadan rahat edemedın.
http://cgi.ebay.com/TIMBERLAND-SALE-...QQcmdZViewItem Ben bu urunu almak ısıyorum ve turkıye'yede satısı war benım anladıgım kadarıylan. Sımdı urunun fıyatı 50+35$=100Ytl yapıyor toparlarsak.Satıcının Feedback: 99.7% Positive baya yuksek suan satıcı ılen hıcbır msj'lasma olamadı.Dıyorum bu urunu ben alsam baska veya sahte cıkma sansı olurmu? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bi kere o ürünü alamazsın çünkü satılmış sahte çıkabilir ama gerçek de çıkabilir... hiç ayakkabı almadım, alan biri eminim cevap verecektir.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
urun satılmış ama satıcı bu kadar cok ayakkabı sattıgına gore orjinaldir buyuk olaslık sen yine bi sor bakalım ne dicek ???
ama yinede arama butonundan forumda timberland konulu yazıları ara. sanırım forumda bi çok kişi var timberland alan yarıdımı olucaktır ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aradım alan kısılerın yazdıklarını okudum 1 kısının takılma olayları olmus ama sonunda almıs.Satılsın sorun degıl gene satısa sunacaktır veya bır baskası.Yanı benım ızledıgım yol uygun dımı turkıyeye satısı. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Bırde ılla kredı kartı ılenmı alınması sart mesela banka kartı ılen alınmıyormu.Yanı banka kartının ıcınde para oldugu zaman
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|