![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Zip Code Ne Oluyor?
arkadaslar sadece usa ya gonderim yapan bı satıcıya sordum tr ye gonderir misin die bana yazmıs kı zip code un ne? bu ne ki? sehrin posta kodu mu? 34100 istanbul gibi?ne dyicem ben bu satıcıya?
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
eet sana posta kodu soruyo ama muhtemelen 34100 yazsan da hicbirsey anlamicak cunku amerikada cok gelismis bir postakodu sistemi vardir herhangi bir siteye girip ilgili bolume posta kodu yazdiginiz takdirde size en yakin olan magazalari uzakliklariyla beraber; kargo ucretini; size yakin olan magazalardaki stok durumu gibi bircok bilgiyi elde edebilirsiniz ornegin 10000 ve civari new york un posta kodudur 10000 ile baslar philedelphia 19 ile baslar orlando 32 ile baslar vs. gibi muhtemelen kargo hesaplamak icin sormushtur size....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
wess, cok tesekkurler
evet adam anlamamıs, yine soruyor ben ne yazıcam kı admaa yaa üfff ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
e yazsanıza posta kodunuzu?!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
bence posta kodunu yazma cunku hicbi anlam ifade etmes turkiyedeki posta kodlari hic gelismemis ama amerikada bahsettigim gibi herseye bakabiliosunuz ve amerikadaki siteler de diger ulkelerin posta kodlarini tanimadiklari icin satici yine sana bilgi veremez bence adama tekrar soyle ben turkiyede yasiyorum. tr icin kargo ne kadar tutar die sormushtum falan felan ishte eger ing bilmiorsan ne soylemek istedigini yaz ben elimden geldigince veya diger arkadaslar yardimci olur....
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
-(Republic of Turkey) Ankara (Capital) ....general country information. -TR ......international country Code -34000.............. Local Zip Code for istanbul city (burayı kendine göre değiştir) http://www.ptt.gov.tr/index_eng.php (Turkey Postal Service) Thats all information i can supply. Since I do not live in US i can not suply you an international ZIP code.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar cok tesekkurler adama dedi,m zaten sistem aynı degildir iste ben tr deyim tr su kıtadadır filanlaftan anlamıyor ki mankafa sinir oldum almıcam iste,sansına küssün hıh ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bi bilse neler kaybettiğini....
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|