![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Elime ulaşan ürünler
KGM'den 2 adet 1 GB. MP4 Player (siyah ve beyaz)
KGM'den 1 adet internet telefonu (USB telefon) Actionace'den 1 Gb MP4 (1.8" LCD Ekran) HK_Megastore'dan 1 GB. MP3 Player |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Hayırlı olsun spongebob güle güle kullan yalnız hepsi bir keredemi geldi cevabın evet ise her hangi bir problem oldumu?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkür Ederim. KGM'den gelenler dün geldi. Yani 2 Haziran'da. Diğerleri bugün geldi. Herhangi bir sorun olmadı. Postacı Ramazan bey ne yapıyor yurtdışından ne alıyor böyle diye hanıma sormuş meraklı bir şekilde. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Postacıda o kadar mal tasıyor ne diye tasıdıgını tahmin edemiyor yaa helal olsun Ramazan abiye ne diim
sorun cıkmadıgına sevindim benimde var cunku 1-2 parca aynı anda bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Teşekür ederim Cidonur! Seninkiler de yakında gelir inşallah! Gelince mesajını bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Walla hemen haberiniz olur kutlama falanda yapcam şampanyalar patlatarak bu hafta içi umarım gelir bari sabırsızlık kötü birsey
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
KGM'den gelenlerin şarjı nasıl? Denedinmi hiç
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu KGM'den gelen cihazı memory stick olarak kullanırsınız ancak. Memory sticke ekran koyup MP3 çalar yapmış adamlar... Şarjı 2 saati geçmiyor.
Adamakıllı MP3 çalar almak isteyen varsa az daha paraya kıyıp iriver alabilir mesela. Bu cihazdan MP3 çalar olmaz, ucuz diye bu kadar yönelmeyin derim ben... İzmir'den Manisa'ya gitsen şarjı sorun olup müzik dinleyemiyorsun, böyle MP3 çalar mı olur. Ses çıkışı 10 mw ve son seste bile dışarda gürültü varsa dinlenmiyor. O kadar abartmayın, iyi bir alet değil, ama ucuz deniyor işte, tüm hikaye bu...Ben 2 tane birden almıştım 2 GB olanlarından birini sattım, diğerine de memory stick gözüyle bakıyorum, bir beklentim yok açıkçası... Alıcı çıksa çekinmem bunu da satarım hemen, o kadar yani... ![]()
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ben KGM'den gelen 2 GB. ı kullanıyorum ama benimki saatlerce gidiyor ama ne kadar gidiyor bakmadım. Seninki nasıl 2 saat gidiyor ki! Diğer 1 GB. olanları denemedim ne diyeyim bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
1gb ddr333 laptop ram sipariş verdim tam 1 haftda elimde oldu. 70 YTL aldım. şimdi 2.sini sipariş ediyorum..
türkiyedeki fiyatı 130YTL. satıcı adı bzboyz . |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|