![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
hepinize selamlar.
arkadaşlar 13.8.2008 çarşamba günü USA dan kargoya verilen head marka raketim 21.8.2008 saat 08.00 da elime ulaştı. Türkiye deki fiyatı. 400 ytl, benim alış fiyatım. 120 ytl çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. herhnekadar fiyatla ilgili bir sıkıntı yaşamış olsamda. şöyleki ben ödemeyi euro cinsinden sandım fakat ödeme GBP olmuş yani ürünü 119 ytl ye alacakken 150 ytl kesilmiş sonradan farkettim ama raketim gelince yinede aradaki farka bakarak memnuniyetimi bildirmek istedim size. öyle bir alışveriş niyetiniz varsa yani raket almayı düşünürseniz, kesinlikle tavsiyem rocketworld isimli satıcıdır. çok memnun kalacaksınız hiçbirşey açıklamanıza gerek yok, adam bütün prosedürleri biliyor ve ürününüz kapınıza teslim sorunsuz birşekilde geliyor. şimdi bilgisayar almak istiyorum sadece kasası... saygı ve sevgilerimle bu ilk alışverişim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
link alabilrmiyiz
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|