Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-18-2008, 02:44 AM   #1
soad_Sefa
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: soad_Sefa is on a distinguished road

bi yardım anakart almayı düşünüyorum..

arkadşlar ben trde olmayan asus rampage extreme ankartı almak istioyorum ebayden..fakat imigros ve bi yer daha vardı satan onlarda tr gönderim yok..kartın normal fiyatı 400$..ürün 2 ay sona tr gelecek ve bence fiyatıda uçuk olcak die tahmn ediyorum ve 2 ay beklememn sebebi okul başladman bi doyasıya oyun oynamak..eed ark ben mersnde oturuyorum ve ilk defa usa dan bi ürün alacam bana biraz yardım edermsniz??
ha çat pat ingilizcemle gezinirken..adamın biri şöle yamış show low value die anladığım kadaryla fiyatını az gösteririm dio hatta gifts flan yazıodu onunda hediye olarak gönderileceği tahmn ettim ve msj attımm..adam da bana 475+65 dolar çekti bende biraz fazla 420+65 yparsan aliim dedimtürk usulü
işte böle adamdan haber bekliyorum ve bana bu konunun inceliklerinden de biraz bahsederseniz sevinirm.mesela arkdaşın biri ürün bozuk yazsın ddemiş..bunun gibi yani..bi de bana bu konuda bizzat yardım edecek biri olursa çok sevinirm..:
soad_Sefa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-18-2008, 12:06 PM   #2
soad_Sefa
Taze Üye

arkdaşım yardım edecek biri yok mu yaw
soad_Sefa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-18-2008, 12:18 PM   #3
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
soad_Sefa tafarından gönderildi
arkadşlar ben trde olmayan asus rampage extreme ankartı almak istioyorum ebayden..fakat imigros ve bi yer daha vardı satan onlarda tr gönderim yok..kartın normal fiyatı 400$..ürün 2 ay sona tr gelecek ve bence fiyatıda uçuk olcak die tahmn ediyorum ve 2 ay beklememn sebebi okul başladman bi doyasıya oyun oynamak..eed ark ben mersnde oturuyorum ve ilk defa usa dan bi ürün alacam bana biraz yardım edermsniz??
ha çat pat ingilizcemle gezinirken..adamın biri şöle yamış show low value die anladığım kadaryla fiyatını az gösteririm dio hatta gifts flan yazıodu onunda hediye olarak gönderileceği tahmn ettim ve msj attımm..adam da bana 475+65 dolar çekti bende biraz fazla 420+65 yparsan aliim dedimtürk usulü
işte böle adamdan haber bekliyorum ve bana bu konunun inceliklerinden de biraz bahsederseniz sevinirm.mesela arkdaşın biri ürün bozuk yazsın ddemiş..bunun gibi yani..bi de bana bu konuda bizzat yardım edecek biri olursa çok sevinirm..:
computer part yazarsa gelir sorun olmaz tabiki fiyatıda 100$ göstermeli... gift e gerek yok
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-18-2008, 12:33 PM   #4
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

link ver de inceleyelim şunu bir 500 dolara ne anakartıymış bu
Eski 08-18-2008, 09:17 PM   #6
soad_Sefa
Taze Üye

arkaşlar bi yerden daha hbr aldım metin şöle..
Dear Customer,

Yes, we are able to ship to Turkey with additional shipping cost. And we only accept Wire Transfer or Western Union as payment method for international orders. Please let us know if you are still interested

Best Regards,

bende bikaç bişey yazdım ama para olayını anlamadım..takst imkanını falan sordum bide havale parasının olup olmadığı başka da aklıma bişey gelmedi ne soriiim arkadaşlr..
Eski 08-18-2008, 09:29 PM   #7
bills212
Süper Moderatör

taksit?? sanırım o sadece türkiyede var adam keş para istiyor western ile yani parayı nakit yollayacan adam malı yollamazsa su içsen bile kesmez artık.. bulaşma bence paypal ile ödeme yapabilirim de..
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-18-2008, 09:35 PM   #8
soad_Sefa
Taze Üye

ark lar bide benm usa daki arkdaşm vardı onada msj attı tamam yardım ederim dedi..ben 4-5 parça bişey almak istiom takılır mı??..

Bu mesaj en son " 08-18-2008 " tarihinde saat 09:37 PM itibariyle soad_Sefa tarafından düzenlenmiştir....
Eski 08-18-2008, 09:36 PM   #9
soad_Sefa
Taze Üye

hı bizim burdaki gg gibi deil miki?gg nin hesabına havaleyi yaparsın..kabul edersen adama gönderiolar ya öle bi şeçenek var mı??ebayda
Eski 08-18-2008, 09:42 PM   #10
bills212
Süper Moderatör

adam istediği ödeme şeklinde yok.. ebayda da öyle bir seçenek yok sorun çıkarsa yada ürün gelmezse ödemenide paypal ile yaptıysan paranı paypaldan yada bankandan alabilirsin western ile geri alamazsın...
bills212 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık