![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Ürün: Freeglider Foil & Cutter Set
Satıcı: jazzmin1969 Satış + Kargo: 17.03 + 4.99 = 22.02 $ Shipping Methodu: USPS First Class Mail International Ulaşma Süresi: 14 Gün Ödeme şekli: Paypal Teslimat & Gümrük Problemi: Gümrük problemi olmadı. İlginçtir bu sabah gazete almaya gidiyordum, yolda postacıyı gördüm, hemen yanına koştun ve bisikletin sepetindeki ilk zarfın bana geldiğini gördüm. Adama "bu zarf" bana ait dedim. "Sen nerde oturuyon" dedi. Evim üç sokak ötedeydi ancak kimliği gösterince sorun olmadan ürünüme kavuştum. ![]() Bu benim ilk açık arttırma zaferimdi Traş makinam için almam gereken bir parçaydı. Satıcı zarfın üzerinde Gift işaretlemiş, kendi adını kullanmış (şirket adı yok) Ayrıca zarfın içinden küçük bir hediye daha çıktı.Tavsiye ettiğim bir satıcıdır. Bu mesaj en son " 09-12-2007 " tarihinde saat 12:14 PM itibariyle greenflash tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|