![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
westone um1 kulaklık
ilk alışverisim ebaydan sorunsuz şekilde aldım....
Alınan Ürün:westone um1 Ürün Fiyatı: 109 Dolar (Hemen Al) Satıcı:zolton2 Gönderi Cinsi: USPS first class mail Kargo Ücreti: ücretsiz Gönderi Statüsü: Orjinal Kutusunda Geliş Süresi: 10 Gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı kapıya kadar getirdi Ödeme yöntemi: Paypal gümrük problemi:yok, kutu açılmamış bile satıcı süper birisi aldıgım gün kargoya verdi,ve söylemeden gift işaretlemiş ve tutarı 19us göstermiş.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
hocam sigortalı mı gönderttin yoksa first class a ben güvenmiyorum
![]() hoş bugün DVI kablom geldi nasıl olduysa kaybolmadan geldi hatta ilk defa postacı zili çaldı gelin paketinizi alın kaybolmasın diye demekki şikayet edince adam oluyolar ![]()
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
sigorta istemedim,kargoyu satıcı karşılıyor herhalde sigortasız yolladı.. first class a bende güvenmiyordum ama 10 günde sorunsuz sekilde gelince şaşırdım.. bizim postacı kapıya kadar getirdi saolsun, susamış arkadaş 2 bardakta su verdim yolladım....
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|