![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Pentium 4 IV P4 CPU 3.4Ghz 3.4 1MB/800 prescott 478
Pentium 4 IV P4 CPU 3.4Ghz 3.4 1MB/800 prescott 478
Ürün elime ulaştı postacıdan eve teslim. Alınan ürün :Pentium 4 IV P4 CPU 3.4Ghz 3.4 1MB/800 prescott 478 Buy now seçeneği ile alındı Ürün fiyatı:79.99 GBP (210 YTL) Satıcı :bestusaprice4u Gönderi cinsi :Zarf içinde Kargo ücreti:Ücretsiz Geliş süresi:11 gün Hangi yolla geldiği :Hava yolları Hangi yolla alındığı:PTT adrese teslim Sipariş tarihi: 14.08.2007 Geliş tarihi : 25.08.2007 Satıcı ürünün fiyatını 20$ kargo ücretinide 20$ ürünüde çip olarak belirtmiş gif olarak işaretlemiş sorunsuz ve çok ilgili bir satıcı tavsiye olunur.. ÜRÜNÜN LİNKİ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=200140960570 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun.
![]() Bu mesaj en son " 09-03-2007 " tarihinde saat 08:49 PM itibariyle hipotalamus tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Ne kadar pahalıymış, C2D işlemcileri neden tercih etmedin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler sağolun.Anakartımın Asrock P4VM890 olmasından dolayı bu ürünü seçmek zorunda kaldım.Yoksa donımlarımı tümüyle değiştirmem gerekecekti C2D olması için.
Saygılar,sevgiler... ercanwins |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Kardes hayırlı olsun gule gule kullan.Bende de sende ki gibi bi anakart var asrock p4vm8 bende cpu degisim yapacagım.ancak gittigidiyorda P4 3.2 - 478 PIN - SIFIR KUTULU İŞLEMCİ - FANLI adlı işlemci hosuma gitti.Senin aldıgın p4 3.4 bu ise p4 3.2 aradaki fark 60 ytl artı bekleme suresi var sence degermi? Hem biraz pahalı gibi geldi bana.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sevgiler saygılar.. ercanwins Bu mesaj en son " 09-07-2007 " tarihinde saat 11:01 AM itibariyle ercanwins tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
pcde bence çok uygun değilya fiyatlar
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Evet pahalı nedenide benim sterlini euro sanmam uyku sersemliğine sipariş vermiştim.Sonra tabi siparişi iptal edemedim aynı anda paypal ödemeyide gerçekleştirdiğimden dolayı.Bu fiyata araştırırsanız bu ürünün oem olanından, az bir miktar katıp 2 adet bile alınabilir.Bu ürünün pahalı olmasının nedeni orjinal olması satıcıda çok ilgili, tavsiyem diğer satıcılardan oem ürünlerden daha uygun fiyatlara almanız.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|