Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-10-2007, 02:03 PM   #1
ercanwins
Üye

ercanwins kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: ercanwins is on a distinguished road

2 Port eSATA +4pin Power Bracket +Power SATA Cable IBSU

2 Port eSATA +4pin Power Bracket +Power SATA Cable IBSU

Ürün elime ulaştı postacıdan eve teslim.

Alınan ürün :2 Port eSATA +4pin Power Bracket +Power SATA Cable IBSU
Buy now seçeneği ile alındı
Ürün fiyatı: $6.99 (18 YTL kargo dahil)
Satıcı :kabrothers
Gönderi cinsi :Kutu içinde
Kargo ücreti: $4.99
Geliş süresi:12 gün
Hangi yolla geldiği :Hava yolları
Hangi yolla alındığı:PTT adrese teslim
Sipariş tarihi: 26.08.2007
Geliş tarihi : 07.09.2007

Satıcı gayet ilgili tavsiye olunur...

ÜRÜNÜN LİNKİ

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=180152086373
ercanwins is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 01:08 PM   #2
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

iyiymiş not ettik.saol
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-25-2007, 06:08 AM   #3
mkashgari
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: mkashgari is on a distinguished road

Bende Asus A7N8X-E Deluxe anakart var. Kartın üstünde SATA bağlantıları mevcut. Anladığım kadarıyla bu satıcının bu ürünü ile kartın üstündeki SATA bağlantısını harici eSATA bağlantısına dönüştürebiliyoruz. Diğer kablolar da eSATA bağlantısı yapmak için kullanılıyor, değil mi? Ben Western Digital Mybook Premium ES Edition bir harici harddisk aldım. Harddiskin üstünde eSATA bağlantısı mevcut. Şimdi bu ürünü aldığım takdirde, başka bir kabloya vs ihtiyacım olacak mı? Harddisk gücünü kendi adaptöründen alıyor, üstünde sadece eSATA veri bağlantısı mevcut.

Bir de, bu eSATA bağlantısını USB'deki gibi bilgisayar çalışırken söküp takabiliyoruz, değil mi?

Teşekkürler,
mkashgari is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2007, 06:57 PM   #4
ercanwins
Üye

ercanwins kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: ercanwins is on a distinguished road

Alıntı:
mkashgari tafarından gönderildi
Bende Asus A7N8X-E Deluxe anakart var. Kartın üstünde SATA bağlantıları mevcut. Anladığım kadarıyla bu satıcının bu ürünü ile kartın üstündeki SATA bağlantısını harici eSATA bağlantısına dönüştürebiliyoruz. Diğer kablolar da eSATA bağlantısı yapmak için kullanılıyor, değil mi? Ben Western Digital Mybook Premium ES Edition bir harici harddisk aldım. Harddiskin üstünde eSATA bağlantısı mevcut. Şimdi bu ürünü aldığım takdirde, başka bir kabloya vs ihtiyacım olacak mı? Harddisk gücünü kendi adaptöründen alıyor, üstünde sadece eSATA veri bağlantısı mevcut.

Bir de, bu eSATA bağlantısını USB'deki gibi bilgisayar çalışırken söküp takabiliyoruz, değil mi?

Teşekkürler,
Merhaba evet bu parçayla anakartınızda bulunan sata bağlantı birimini esata birimine çevirmekte.Tek yapmanız gereken esata kablo ile bu bağlantı birimine ürünü bağlamanız.Bilgisayar çalışırkende söküp takabilirsiniz ama aldığınız hardiskin kullanma klavuzunda bunun sakıncalı olduğu veri kaybı yaşayabileceğiniz yazmakta esata üzerinden bağlıyken bilgisayarı kapatıp işlemi öyle yapmanız gerekmekte.Bu parçanın yanına birde esata kablo sipariş etmeniz yeterli eğer kablonuz varsa bu ürün bağlantı için yeterli aynı hardisk bendede mevcut vu ürünü ondan dolayı temin etmiştim.
ercanwins is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık