Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-03-2006, 02:23 PM   #1
auzbek
Üye

Giriş: Mar 2006
Ünü: auzbek is on a distinguished road

hp h2210 pda side grips...

yaklaşık 15 dk önce kapı çaldı ve ben yetişene kadar postacı uçmuş bile...fakat posta kutusuna bir zarf bırakmış(belkide zarf olduğundan önemsiz zannetti ve bıraktı).pda ya ait 2 küçükplastik parçaydı.

böylece ilk ebay alışverişim gerçekleşti ve nedense 12$ lık bir alışveriş olmasına rağmen dehşet mutluyum .çünkü bu parçaları Türkiyede aramadığım yer kalmamıştı.

bu arada bu başlığıda tam zamanında açmışsınız.başlık bana yaradı gibi gözüküyor.bundan sonrada şu günlerde 2 ürün daha bekliyorum.umarım sorunsuz elime geçerler ve bende burada paylaşırım.

teşekkürler...
auzbek is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2006, 02:28 PM   #2
buzel
Kallavi Üye

buzel kullanıcısının avatarı

Ünü: buzel is on a distinguished road

kaç günde geldi
buzel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2006, 02:56 PM   #3
auzbek
Üye

Ünü: auzbek is on a distinguished road

hocam geçen hafta cuma akşamı sipariş verdim 4-6 iş günü arasında elinde olur dedi ve hakikaten 6. iş gününde elimde...
auzbek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2006, 10:51 PM   #4
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Hayırlı Olsun kardeş
varyata is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık