Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-21-2007, 03:52 AM   #1
burhan
Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: burhan is on a distinguished road

Thumbs up Aldiğim ürünler

Şuana kadar
1 tane seiko arctura snl 025 saat
1 tane swatch irony saat
5 tane abercrombie polo shirt,
3 tane lacoste polo shirt,
8 tane tommy hilfiger gömlek
1 tane victorinox çakı
1 tane polo ralph lauren gömlek
1 tane abercrombie mandy hırka
1 tane lacoste kazak
aldım

acemiyken aldıklarımdan;
1 lacoste sahte çıktı
1 abercrombie hırka gelmedi,acemiydim sigortasız almıştım dispute actım ama kendimi iyi savunamadım vede paramı geri alamadım.
Kafanıza takılan husus varsa bildiğim kadarıyla yardım etmek isterim.

Bu mesaj en son " 09-11-2007 " tarihinde saat 12:31 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ek
burhan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-22-2007, 07:57 PM   #2
kelaynak
Taze Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: kelaynak is on a distinguished road

selam burhan aldığın satıcıların isminide yazarsan memnun oluruz,
çakıyı gümrükte açıp bakarlarsa takılır mı acaba?(ne de olsa kesici delici bir alet
kelaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-22-2007, 08:42 PM   #3
burhan
Üye

Exclamation

Alıntı:
kelaynak tafarından gönderildi
selam burhan aldığın satıcıların isminide yazarsan memnun oluruz,
çakıyı gümrükte açıp bakarlarsa takılır mı acaba?(ne de olsa kesici delici bir alet
Selam ,çakıyı açmışlardı; kutunun dışındaki naylonu yırtmışlar sonra tekrar kapatıp yollamışlar sorun olmuyor gümrükte zaten 100 euroyu geçmiyor,
ama saatin kutusunu resmen kırmışlar çocuk bile kutuyu açabilir ama onlar kırmış şikayet edecektim fakatsonraki alışverişlerime engel olurlar diye sesimi çıkartmadım.çakıyı alalı 2 ay dan fazla olduğu için myebay da adı yok paypal history de de dükkan ın adı var ismi yok ama gönderdiği paketi arayacağım ismini bulmak için... diğer satıcıların adlarınıda birazdan yollarım

Bu mesaj en son " 08-22-2007 " tarihinde saat 08:49 PM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir....
burhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-23-2007, 03:13 PM   #4
fevziyavas
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: fevziyavas is on a distinguished road

hediye yazıyomuydu.

Alıntı:
burhan tafarından gönderildi
Şuana kadar
5 tane abercrombie polo shirt,
3 tane lacoste polo shirt,
7 tane tommy hilfiger gömlek
1 tane victorinox çakı
1 tane polo ralph lauren gömlek
1 tane abercrombie mandy hırka
1 tane lacoste kazak
1 tane swatch irony saat aldım.
acemiyken aldıklarımdan
1 lacoste sahte çıktı
1 abercrombie hırka gelmedi,acemiydim sigortasız almıştım dispute actım ama kendimi iyi savunamadım vede paramı geri alamadım.
Kafanıza takılan husus varsa bildiğim kadarıyla yardım etmek isterim.

selamlar, bu aldığın ürünlerin paketlerinin üzerinde hediyedir felan yazıyor muydu?
fevziyavas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-24-2007, 12:43 AM   #5
burhan
Üye

Arrow hediye mi?

Alıntı:
fevziyavas tafarından gönderildi
selamlar, bu aldığın ürünlerin paketlerinin üzerinde hediyedir felan yazıyor muydu?
usps nin zarfına yeşil bir kağıt yapıştıyorlar bizde ki irsaliye benzeri orda birkaçtane kutucuk var onlardan GIFT olanı işaretliydi yani anladığın üzere hediye... ama hepsi değil bazıları gümrüklü geldi onlara 50 kuruş pul masrafı 1.25 ytl posta masrafı ödedim o kadar ,bazılarıda commerical sample seçeneği işaretlenmişti yani ticaret seçeneği fakat gümrükten geçti çok pahalı değildi çünkü
.Tecrübeli satıcılar zaten gift seçeneğini seçiyor ama seçmesede bildiğim kadarıyla bir üründen 5 taneden az olanları yada 100 dolar yada 100 euro dan aşağı olan tutarları (alındığı ülkeye göre )gümrükten yolluyormuşlar, fakat ben birkerede 2 den fazla almadım.
Ne olur ne olmaz birkerede 2 den fazla almanı tavsiye etmem.

Bu mesaj en son " 08-24-2007 " tarihinde saat 01:23 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir....
burhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-24-2007, 12:47 AM   #6
burhan
Üye

Exclamation satıcıların isimlerini kaldırdım çünkü...

Arkadaşlar satıcıların isimlerini kaldırdım çünkü birkaçtanesine sordum ismini yazsam Türkiyede ki formda diye istemediler zaten isimlerinin çokta anlamı yok
önemli olan dükkan ismi...
burhan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık