![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Şuana kadar
1 tane seiko arctura snl 025 saat 1 tane swatch irony saat 5 tane abercrombie polo shirt, 3 tane lacoste polo shirt, 8 tane tommy hilfiger gömlek 1 tane victorinox çakı 1 tane polo ralph lauren gömlek 1 tane abercrombie mandy hırka 1 tane lacoste kazak aldım acemiyken aldıklarımdan; 1 lacoste sahte çıktı 1 abercrombie hırka gelmedi,acemiydim sigortasız almıştım dispute actım ama kendimi iyi savunamadım vede paramı geri alamadım. Kafanıza takılan husus varsa bildiğim kadarıyla yardım etmek isterim. Bu mesaj en son " 09-11-2007 " tarihinde saat 12:31 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ek |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
selam burhan aldığın satıcıların isminide yazarsan memnun oluruz,
çakıyı gümrükte açıp bakarlarsa takılır mı acaba?(ne de olsa kesici delici bir alet ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
,çakıyı açmışlardı; kutunun dışındaki naylonu yırtmışlar sonra tekrar kapatıp yollamışlar sorun olmuyor gümrükte zaten 100 euroyu geçmiyor,ama saatin kutusunu resmen kırmışlar çocuk bile kutuyu açabilir ama onlar kırmış şikayet edecektim fakatsonraki alışverişlerime engel olurlar diye sesimi çıkartmadım.çakıyı alalı 2 ay dan fazla olduğu için myebay da adı yok paypal history de de dükkan ın adı var ismi yok ama gönderdiği paketi arayacağım ismini bulmak için... diğer satıcıların adlarınıda birazdan yollarım Bu mesaj en son " 08-22-2007 " tarihinde saat 08:49 PM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
hediye yazıyomuydu.
Alıntı:
selamlar, bu aldığın ürünlerin paketlerinin üzerinde hediyedir felan yazıyor muydu? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
.Tecrübeli satıcılar zaten gift seçeneğini seçiyor ama seçmesede bildiğim kadarıyla bir üründen 5 taneden az olanları yada 100 dolar yada 100 euro dan aşağı olan tutarları (alındığı ülkeye göre )gümrükten yolluyormuşlar, fakat ben birkerede 2 den fazla almadım. Ne olur ne olmaz birkerede 2 den fazla almanı tavsiye etmem. Bu mesaj en son " 08-24-2007 " tarihinde saat 01:23 AM itibariyle burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar satıcıların isimlerini kaldırdım çünkü birkaçtanesine sordum ismini yazsam Türkiyede ki formda diye istemediler zaten isimlerinin çokta anlamı yok
önemli olan dükkan ismi... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|