![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Nitro yakıtlı Model Araba
Herkese selam
Nitro yakıtlı model araba alan oldumu hiç aranızda yaklaşık bir aydır araştırıyorum ama bi türlü alamadım |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Hocam alamama sebebin paramı yoksa başka bir seymi ?
bende helikopter baktım bi ara baya uygundu ama yemezler dedim almadım bir gözümü karartıp alacam
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yok ya parasını ödedim bi tanesine paypal kabul etmem dedi geri gönerdi parayı ille western union olacak dedi bende kabul etmedim. şimdi bitane daha sipariş verdim bu da 15 gün oldu ses seda yok maillere cevapda vermiyo noolacaksa gerçi olacak bişey yok da sadece vakit kaybediyoruz. Yoksa paypal parayı söke söke alır. Heralde dimii alabilirmi acaba... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
söke söke
Alıntı:
Alır tabi ki. Adamın satışlardan biriken parasından veya kredi kartından senin paypal'a aktarır parayı.istediğin zaman kullanırsın. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
walla bizim arkadasa gecen hafta geldi araba ama daha kullanmak nasip olmadı nitro yakıt arıyoz
nettende kredikartınla yokmus sanırım satış bileniniz warsa buraya yazabilir... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yakıt konusuna gelince burada reklam olmasın mail adresini yaz ben sana birkaç tane online satış yapan adres göndereyim |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebayden 2 defa helikopter aldım üstelik biri kocaman dragonfly 37..hiç sorun çıkmadı 3-5 ytl gümrük ödemiştim..
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ve ürünler nasıl begendinmi?
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kusura bakma cidonur görmemişim walla arkadas aldıki unuttum bi ona sorurum ama honk konk dan geldi sadece postaneye herhalde kutu biraz büyüktü onun için 1,75 YTL bi para ödedi. isterseniz ben yine arkadasa söylerim linki weririm buradan... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|