![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 05-19-2007 " tarihinde saat 03:06 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.co.uk/Walkera-22E-6C...742.m153.l1262 selam ben yenı uyeyım bu urunu almak ıstesem bana ulasırmı nedersın cevap yazarsan sevınırım gumruk odermıyım tesekkur ederım
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürünün paketi büyük oldugundan bana kalırsa gümrükte ilgi çekecektir ve seni çağırıp yanında açtıracaklardır, sonra elektronik eşya sıfatıyla değerlendirirlerse işin zor gibi, bence riske değmez, İstanbul'daysan hele bir dolu maket dükkanı var bence oralara da sor. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar yardımmmmm
pokemonyu dan iki saat aldım adam 45$ yazmış gift demiş güzel ama kargo paketini biraz büyük yapmış neyse biri gümrüğe takılmış fedex benden ordinary için 140 ytl istedi bu belgeyle çok rahat gümrükten malımı alcağımı söyledi fakat gümrüğü gittim ve olanlar oldu bana ithalat yapmam gerektiğini ve sanayi bakanlığı falan bayağa uğraşcağımı söylediler bende saat sizin olsun dedim ve çıktım geldim.....
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|