Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-19-2007, 03:02 PM   #41
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: sinansas is on a distinguished road

Alıntı:
Ashton tafarından gönderildi
Eğer Buggy tarzı birşeyler düşünüyor iseniz, Traxxas'ın T-Maxx Revo modelini önerebilirim.

Önemli olan aracı alıp getirtmekle bitmiyor, aslında iş ondan sonra başlıyor.
hocam revo 500$ mış yaff aynı zamanda 2004 truck of year seçilmiş bu kadar paraya değermi acaba nedir bu araçların özelikleri...

Bu mesaj en son " 05-19-2007 " tarihinde saat 03:06 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir....
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2008, 01:25 PM   #42
maydem
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: maydem is on a distinguished road

http://cgi.ebay.co.uk/Walkera-22E-6C...742.m153.l1262 selam ben yenı uyeyım bu urunu almak ıstesem bana ulasırmı nedersın cevap yazarsan sevınırım gumruk odermıyım tesekkur ederım
maydem is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2008, 01:53 PM   #43
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Alıntı:
maydem tafarından gönderildi
http://cgi.ebay.co.uk/Walkera-22E-6C...742.m153.l1262 selam ben yenı uyeyım bu urunu almak ıstesem bana ulasırmı nedersın cevap yazarsan sevınırım gumruk odermıyım tesekkur ederım

Ürünün paketi büyük oldugundan bana kalırsa gümrükte ilgi çekecektir ve seni çağırıp yanında açtıracaklardır, sonra elektronik eşya sıfatıyla değerlendirirlerse işin zor gibi, bence riske değmez, İstanbul'daysan hele bir dolu maket dükkanı var bence oralara da sor.
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2008, 02:51 PM   #44
fturgut42
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: fturgut42 is on a distinguished road

arkadaşlar yardımmmmm

pokemonyu dan iki saat aldım adam 45$ yazmış gift demiş güzel ama kargo paketini biraz büyük yapmış neyse biri gümrüğe takılmış fedex benden ordinary için 140 ytl istedi bu belgeyle çok rahat gümrükten malımı alcağımı söyledi fakat gümrüğü gittim ve olanlar oldu bana ithalat yapmam gerektiğini ve sanayi bakanlığı falan bayağa uğraşcağımı söylediler bende saat sizin olsun dedim ve çıktım geldim.....
fturgut42 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık