Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-28-2006, 12:45 PM   #31
Ashton
Üye

Ashton kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: Ashton is on a distinguished road

Alıntı:
WICARDO tafarından gönderildi
çok yardımcı oldun teşk.

Önemli değil, tekrar görüşmek üzere
Eski 06-28-2006, 07:42 PM   #32
frtkpt
Kallavi Üye

frtkpt kullanıcısının avatarı

Ünü: frtkpt is on a distinguished road

frtkpt kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to frtkpt
Alıntı:
Ashton tafarından gönderildi
Sevgili arkadaşlar,

www.rcmart.com girin bu siteye, açık arttırmalarda falan uğraşmayın RC araçlar için.

Buradaki adresin; hem fiyatları makul, hem de fatura ücretine varana kadar satıcı ile uzlaşabiliyorsunuz. Ayrıca, kesinlikle güvenilir bir firma. Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Bu senenin başında, kendi profesyonel RC aracım için 347 USD'lik bir yedek parça ve ihtiyaç siparişi vermiştim. Adamlar ile fatura ücreti için konuştum ve fatura'yı Türkiye'de elime aldığımda 90 USD'lik bir fatura gördüm.

İstediğiniz kargo firması ile gönderebiliyorlar sanırım.

Yukarıdaki yorumumu, bu forum içindeki RC meraklılarına hitaben yazdım. Eğer farklı sorularınız olur ise bana p.m.'den de ulaşabilirsiniz veya buradan sohbeti devam ettirebiliriz.

Sevgiler,

Ashton..

Not: RC Arabalar konusunda iyi derecede deneyimliyim.

evt ashton iyi oldun sen buraya
Hoşgeldin
frtkpt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2006, 08:56 PM   #33
alper38k
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: alper38k is on a distinguished road

Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,

www.rcmart.com girin bu siteye, açık arttırmalarda falan uğraşmayın RC araçlar için.

Buradaki adresin; hem fiyatları makul, hem de fatura ücretine varana kadar satıcı ile uzlaşabiliyorsunuz. Ayrıca, kesinlikle güvenilir bir firma. Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Bu senenin başında, kendi profesyonel RC aracım için 347 USD'lik bir yedek parça ve ihtiyaç siparişi vermiştim. Adamlar ile fatura ücreti için konuştum ve fatura'yı Türkiye'de elime aldığımda 90 USD'lik bir fatura gördüm.

İstediğiniz kargo firması ile gönderebiliyorlar sanırım.

Yukarıdaki yorumumu, bu forum içindeki RC meraklılarına hitaben yazdım. Eğer farklı sorularınız olur ise bana p.m.'den de ulaşabilirsiniz veya buradan sohbeti devam ettirebiliriz.

Sevgiler,

Ashton..

Not: RC Arabalar konusunda iyi derecede deneyimliyim.

Rcmart dan yapacağımız alışverişte fiyattada pazarlık yapabiliyomuyuz. Çünkü okadarda ucuz değil ebay e göre pahalı ebaydeki fiyatlar kargo dahil=rcmartta kargo hariç
alper38k is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2006, 09:03 PM   #34
Ashton
Üye

Alıntı:
alper38k tafarından gönderildi
Rcmart dan yapacağımız alışverişte fiyattada pazarlık yapabiliyomuyuz. Çünkü okadarda ucuz değil ebay e göre pahalı ebaydeki fiyatlar kargo dahil=rcmartta kargo hariç

Arkadaşım Rc Mart'ta tam olarak hangi ürünlerin fiyatlarına baktığını bilmiyorum fakat sen ya RC dünyasının içerisinde değilsin ya da Türkiye'deki ve Avrupa'daki fiyatlardan haberdar değilsin?

Zaten www.rcmart.com adresini, RC ile ilgilenen ve ihtiyacı olan arkadaşlar için burada paylaşmayı uygun gördüm.

Kend adıma konuşmam gerekirse; profesyonel bir rc aracına sahibim ve Türkiye'de satılan arabamın bir parçasını 60 YTL fiyatı var ise, bu ürün RC Mart'ta 50 YTL'nin altında olacağıdır.

Elbetteki ufak hesaplar peşinde hiçbirimiz koşmuyoruz fakat istersen bir daha düşün?

Not: Yukarıdaki ücretlendirme, sadece örnek olarak verilmiştir.
Eski 06-29-2006, 09:11 AM   #35
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

himotonun ürünlerini nasıl buluyosun peki ?
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-29-2006, 09:31 AM   #36
alper38k
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: alper38k is on a distinguished road

Alıntı:
Arkadaşım Rc Mart'ta tam olarak hangi ürünlerin fiyatlarına baktığını bilmiyorum fakat sen ya RC dünyasının içerisinde değilsin ya da Türkiye'deki ve Avrupa'daki fiyatlardan haberdar değilsin?

Zaten www.rcmart.com adresini, RC ile ilgilenen ve ihtiyacı olan arkadaşlar için burada paylaşmayı uygun gördüm.

Kend adıma konuşmam gerekirse; profesyonel bir rc aracına sahibim ve Türkiye'de satılan arabamın bir parçasını 60 YTL fiyatı var ise, bu ürün RC Mart'ta 50 YTL'nin altında olacağıdır.

Elbetteki ufak hesaplar peşinde hiçbirimiz koşmuyoruz fakat istersen bir daha düşün?

Not: Yukarıdaki ücretlendirme, sadece örnek olarak verilmiştir.

Bu hobi için bana yardımcı olursan sevinirim. msn adresimi özeline gönderiyorum.
alper38k is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-29-2006, 09:51 AM   #37
Ashton
Üye

Alıntı:
WICKY tafarından gönderildi
himotonun ürünlerini nasıl buluyosun peki ?

Bu markanın fazla popüler olduğunu sanmıyorum. Yanılmıyorsam, Türkiye'de bu markanın yedek parça ağı da yaygın değil. Bu yüzden, herhangi bir problem veya ihtiyaç dahilinde, tekrar yurtdışı'na ihtiyaç duyarsınız.

Eğer Buggy tarzı birşeyler düşünüyor iseniz, Traxxas'ın T-Maxx Revo modelini önerebilirim.

Önemli olan aracı alıp getirtmekle bitmiyor, aslında iş ondan sonra başlıyor.

Not: @alper38k, sizi mail list'ime ekledim, görüşebiliriz.

Bu mesaj en son " 06-29-2006 " tarihinde saat 10:08 AM itibariyle Ashton tarafından düzenlenmiştir....
Ashton is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-29-2006, 10:10 AM   #38
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

teşekkürler dostum ....
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2007, 09:13 PM   #39
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: sinansas is on a distinguished road

Question

Alıntı:
Tavsiye edebilirim etmesine fakat öncelikle aracı kullanacak olan kişinin; aracı nasıl kullanacağını, nerede kullanacağını ve hangi amaç/amaçlar için kullanacağını saptamalıdır?

Dağ-tepe kullanacağım, Bizim sokakta kullanacağım, hız yapacağım, hoplatıp-zıplatıp-oradan oraya atlatacağım vb. gibi...
hocam bende tozlu,engebeli ve bozuk asfaltlı yollarda kullanmak için bi araç istiyorum ama ne tavsiye edersin?????
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-17-2007, 08:18 PM   #40
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
alper38k tafarından gönderildi
Herkese selam
Nitro yakıtlı model araba alan oldumu hiç aranızda
yaklaşık bir aydır araştırıyorum ama bi türlü alamadım

yaw tamam alirsinda,seyi merak ettim nitrojeni nerden bulacan,hehehe sonra yakitsiz kalma
snatc10 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık