![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Önemli değil, tekrar görüşmek üzere
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
evt ashton iyi oldun sen buraya Hoşgeldin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Rcmart dan yapacağımız alışverişte fiyattada pazarlık yapabiliyomuyuz. Çünkü okadarda ucuz değil ebay e göre pahalı ebaydeki fiyatlar kargo dahil=rcmartta kargo hariç |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım Rc Mart'ta tam olarak hangi ürünlerin fiyatlarına baktığını bilmiyorum fakat sen ya RC dünyasının içerisinde değilsin ya da Türkiye'deki ve Avrupa'daki fiyatlardan haberdar değilsin? Zaten www.rcmart.com adresini, RC ile ilgilenen ve ihtiyacı olan arkadaşlar için burada paylaşmayı uygun gördüm. Kend adıma konuşmam gerekirse; profesyonel bir rc aracına sahibim ve Türkiye'de satılan arabamın bir parçasını 60 YTL fiyatı var ise, bu ürün RC Mart'ta 50 YTL'nin altında olacağıdır. Elbetteki ufak hesaplar peşinde hiçbirimiz koşmuyoruz fakat istersen bir daha düşün? Not: Yukarıdaki ücretlendirme, sadece örnek olarak verilmiştir.
|
|
|
|
#35 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
himotonun ürünlerini nasıl buluyosun peki ?
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu hobi için bana yardımcı olursan sevinirim. msn adresimi özeline gönderiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu markanın fazla popüler olduğunu sanmıyorum. Yanılmıyorsam, Türkiye'de bu markanın yedek parça ağı da yaygın değil. Bu yüzden, herhangi bir problem veya ihtiyaç dahilinde, tekrar yurtdışı'na ihtiyaç duyarsınız. Eğer Buggy tarzı birşeyler düşünüyor iseniz, Traxxas'ın T-Maxx Revo modelini önerebilirim. Önemli olan aracı alıp getirtmekle bitmiyor, aslında iş ondan sonra başlıyor. Not: @alper38k, sizi mail list'ime ekledim, görüşebiliriz.
Revenge's never a straight line.. Bu mesaj en son " 06-29-2006 " tarihinde saat 10:08 AM itibariyle Ashton tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
teşekkürler dostum ....
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yaw tamam alirsinda,seyi merak ettim nitrojeni nerden bulacan,hehehe sonra yakitsiz kalma |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|