![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye ül-Zebellah
|
1LİTRE = 15-25 YTL arası heeee
yuh be ögrendiğim iyi oldu asla almam ![]()
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ya bunların deposu da 20-30 litree almıyo ya abi alsa alsa 100 ml weya 150 ml alıyo
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Üye ül-Zebellah
|
ehueuhehu yapma ya iyimiş
bir anda maaşı falan hesapladım ay sonu gelmez dedim ![]()
|
|
|
#24 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
alacaksan da abi bizim bu arkadasın aldığı modellerden alma
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
birde kutunun üzerine 100 euro nun altında yazdırdıktan sonramı ptt ye o paraları ödediniz. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
himoto modelinden almış ama daha sonraki türkiye sitelerinden araştırmalar sonunda himotonun pek te tavsiye edildiği söylenemez .... iyi makina ama yedek parça sorunu war. kutuda da hem düşük göstermişlerdi hemde TOYGİFT ibaresi yazıyodu sadece 1,75 YTL gibi ufak bi para aldılar herhalde kutu biraz büyüktü onun için almış olabilirler... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Sevgili arkadaşlar,
www.rcmart.com girin bu siteye, açık arttırmalarda falan uğraşmayın RC araçlar için. Buradaki adresin; hem fiyatları makul, hem de fatura ücretine varana kadar satıcı ile uzlaşabiliyorsunuz. Ayrıca, kesinlikle güvenilir bir firma. Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. Bu senenin başında, kendi profesyonel RC aracım için 347 USD'lik bir yedek parça ve ihtiyaç siparişi vermiştim. Adamlar ile fatura ücreti için konuştum ve fatura'yı Türkiye'de elime aldığımda 90 USD'lik bir fatura gördüm. İstediğiniz kargo firması ile gönderebiliyorlar sanırım. Yukarıdaki yorumumu, bu forum içindeki RC meraklılarına hitaben yazdım. Eğer farklı sorularınız olur ise bana p.m.'den de ulaşabilirsiniz veya buradan sohbeti devam ettirebiliriz. Sevgiler, Ashton.. Not: RC Arabalar konusunda iyi derecede deneyimliyim.
Revenge's never a straight line.. Bu mesaj en son " 06-28-2006 " tarihinde saat 11:56 AM itibariyle Ashton tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
selam ashton sen ne marka aracları tavsiye edersino zaman bize .
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Tavsiye edebilirim etmesine fakat öncelikle aracı kullanacak olan kişinin; aracı nasıl kullanacağını, nerede kullanacağını ve hangi amaç/amaçlar için kullanacağını saptamalıdır? Dağ-tepe kullanacağım, Bizim sokakta kullanacağım, hız yapacağım, hoplatıp-zıplatıp-oradan oraya atlatacağım vb. gibi... ![]()
|
|
|
|
#30 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
çok yardımcı oldun teşk.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|