![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
sevgili cidonur
satıcı buying-sources hongkong'tan..kargo tutarıda fena değildi..ürünlerde süper..Türkiye'de aynısı 600 küsur ytl'ye satılıyor..max kargo dahil 189 dolara malolmuştu.. sevgili wicardo,heli geldikten sonra,en son ihtiyacım olan şeylerden biri olduğunu farkettim,kırmadan çıkardım elden ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Çok teşekkür ederim osttiger
|
|
|
#14 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
oke
cidonur sana linki göndereyim arkadaım bu elemandan alımıştı toplam 300 YTL felan bulmuş we sadece ptt de 1,75 LİRA ödedi...//http://stores.ebay.com/HIMOTORACING-ONLINE-STORE |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
|
eywallah dostum 300 YTL pahalı değilmi araba taksiti gibi
![]()
|
|
|
#16 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
gerçi bu arkadasın aldığından daha iyiside war ebay da ama onlarda 450 yi buluyoooo |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
bide ben o kadar paraya uçak almayı düşünüyodum alcaz almasına uçurtacaz da bide onun inişi war
allah bilir ilk iniş denemem de çakarım yere :P gitti sonra 300 lira :P |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hoca nitroyu nerden temin edecez peki almasına alalımda sonu yokki?
|
|
|
#20 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|