![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
|
Teşekkürler!!!
Başta iyibey olmak üzere herkese teşekkürler (extra sabırlı moderatörümüz varyata'ya bi daha teşekkürler). İlk ürünümü az önce kazandım
... belki erken seviniyorumdur bakalım sonrası nasıl gelişecek. paypalım henüz verify değil (expended number bekliyorum) satıcı problem çıkartabilir falan ama umrumda diil! Çok heyecanlıydı ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Hayırlısı olsun.
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
|
sağollasın biraz tecrübe edeyim GG için senin tavsiyelerine ihtiyacım olacak
öncelikle benim postacıyla bi tanışalım bakalım![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
hayırlısı olsun frt inşallah ürünü alınca daha da mutlu olursun
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
Her zaman beklerim istedigin zaman sorabilirisin.
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
+ ikinciyide çaktım bu sabah ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hayırlı olsun kardeş ürünü alınca haber et bize bizde seninle beraber sevinelim.Bu arada bizde siz üyelerimize teşekkür ederiz bizleri yanlız bırakmadığınız için. Saygılarımla...
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ehuehue baslamıssın artık dostum dewamı gelir bağımlılık yapar bu ebay adama
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
ürünlerimin gelişini üç hafta kadar önce paylaştım arkadaşlarımla. iyi dileklerin için teşekkür ederim. tavsiye ettiğim ebay satıcısı & ürünlerim |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|