![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Merhabalar..
İyibey i 2006 yılından beri takip ediyorum bu site sayesinde - sayenizde ebay & paypalı ı tanıdım üye oldum ve şimdi aktif bir ebay kullanıcısıyım.. Bugün kapı çalındı baktım postacı amca gelmiş içeride bulaşık makinesinin montajını yapan servis elemanı olduğu için postacı ile ilgilenemedim ve direkt paketleri alıp içeriye geçtim..Servis elemanını gönderdikten sonra paketlerimi açmaya başladım..3 üde beklediğim gibiydi..4. pakedi açtım baktım bide ne göreyim paketin içinde baloncuklu kağıt buruşturulmuş ama içinde bişiy yok..Sinirlendim tabii..Hemen satıcıya mesaj attım gerçekten dolu mu gönderdin diye gelen cevap şuydu.. Oh my -- I am so sorry. I did send this eyeshadow in the package. I bet that customs had opened it and it got lost. Unfortunately that is the danger in shipping internationally. I can not be responsible for what the post office does. Sorry.....Sharon Kadın gönderdim diyor ama sorumlu değilim diye kendini korumasıda ilginç geliyor..Bizim ptt de uçurmuş olabilirler..Gerçi paketi ilk açan bendim gibi geldi bana..Açıkçası dıspute açmak içimden gelmiyor,ya gerçekten gönderdiyse diye içim el vermiyor.Gerçi bu durumda açsamda kazanırmıyım bilmiyorum. satıcı : smth33 ürün ise clinique far..Allahtan ürün 12 dolar falandı.. Gelen ürünler : satıcı :fashioncapital909 - 2 adet bayan t-shirt i satıcı :east_coast_surplus_inc 3 adet estee lauder allık satıcı : 521dogtreats estee lauder dudak kalemi.. satıcı : steveparkfan2001 clinique set,estee lauder,dudak parlatıcı.. satıcı ccminerals - deneme boyu 10 adet far Hepsi sorunsuz ulaştı.. Ürünlerin sadece 1 tanesi sigortalıydı onlarda t-shirt lerdi.. Diyeceğim o ki ürünlerinizi sigortalı alın sigortasız ürünlerde çalınma kayıp durumunda hiç bir hak idda edemiyorsunuz.. Bu mesaj en son " 07-18-2007 " tarihinde saat 04:43 PM itibariyle çileklikarpuz tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Evet ürünü mü burada almışlar..İyice zarfı incelediğimde kapak kısmının açılmış tekrar kapatılmış olduğunu gördüm yapışkanı gitmişti..Ben keserek yan taraftan açtığım için farkettim iyice incelediğimde..Kapak kısmından açsaydım hala ''satıcı gönderdi mi acaba?'' diye düşünecektim..
Bizim ülkemizin acı durumu,Gelen küçücük zarfımıza bile göz dikiyorlar..YAZIK!,bu durumda kimsenin Ülkemize ürün göndermemesini yadırgamamalıyız.Açıkçası ben olsam bende göndermezdim .. İlk defa başıma geldi böyle bir durum.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
yuh
gümrükte takılma mevzusunu geçtik bide böle içindekini uçurup sırf paketi gümrükten geçiren memurlarda var demekki yuhhh.. Allah bölelerinin belasını versin..
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Türkiye gümrüğünde olduğunu nerden biliyorsunuz? Çıkış ülkesinde de yolda da, gümrükte de, dağıtımda da yapılmış olabilir?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Pakedi iyice inceledim gelecek olan ürünün şekli kare idi, izi bile duruyordu zarfta,sanmıyorum ki ta yurtdışından buraya kadar izini kaybetmeden gelsin..Ayrıca bundan 1,5 hafta önce gelen büyük zarfımı ambalahı iyi değil diye avpimde farklı bir poşete koymuşlar ve üzerine damga vurmuşlardı..Üzerinde 5-6 adet okuyamadığım seçenekten ikisi işaretliydi..Tek okuyabildiğim ise '' ambalajı zayıf görüldüğünden '' diye işaretlenmiş olan seçenekti..Yani boş paketi dağıtım merkezine göndermezler diye düşünüyorum..
Bütün bu olanları göz önünde bulundurunca bu durumun ptt de olmuş olabileceği aklıma yatıyor.. Yinede doğrusunu Allah bilir,günahları boynuna.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|