![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Bütürlü mal alamadım ya
arkadaşlar ilk defa alışveriş yapacağım birazda cahilim bu konuda 3 adet play station 3 alayım dedim fiyatlara baktım orada bayagı uygun para hiç problem değil. önemli değil derken nakit yok payball da kalmıştı bayağı bi
biyere sipariş verim dedim denemek için ödeme yapmadan türkiyeye teslimat yapılmadıgı görünüyor hep öyle denek geldib dei bunu alsam gümrük olayından ne kadar vercez veyahut gelirimi bu mal. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
massgrave kardes,
sen su anda birak ps3 u , forumda paypal ve odeme-gumruk bolumlerini hadim et once.ondan sonra arama butonuna gec,ps2 ps3 playstation gibi kelimeleri yaz,cikan konulari oku..Ayrintili cevaplarin orada... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
bence hic bulasma kesin gümrüklenirsin sonra ugras dur sıkıntısı derdi de bi yana mal gelse deger bide gelmedimi adamın ici icini yiyor
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|