![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
RC e-Sky lama v3
urunumu bugun ptt den aldım.Rc heli araçlar ve parçalarını satıyor.
Gerçekten ilgili ve anlayışlı bir satıcı. arkadasın adı buying-sources tavsiye ederim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum bende heli alıcamda ayrıntılı bilgi verirsen biraz sevinirim. kaça aldın kaç günde geldi kargo ne kadar tuttu vs. hayırlısı olsun bu arada... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kargo 50 $ cıvarıydı.7-15 gun arasında aps ıle gelıyor ama gumrukte sorun cımaz ise. 04 Haziran da yollandı 15 hazıranda ptt den aldım. Turkiye satış fiyatı bu model için 290 310 ytl arası. başlangıc modeli dene modellerden. Sana tavsiyem çift palli(pervane ) helikopter alman eger daha once kullanmadınsa.Tabi en önemlisi yedek parça Turkiyede bulunup bulunadığı. İlk uçuş genelde kırımlarla sonuçlanıyor... Bu mesaj en son " 06-16-2007 " tarihinde saat 04:34 PM itibariyle teote tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|