Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-15-2007, 08:40 AM   #1
rescue
Taze Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: rescue is on a distinguished road

Quicksilver T-Shirt

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...7409&rd=1&rd=1
daha yeni ödedim satıcı çinli ama feedbacki 100 diye aldım bakalım sonuç ne olacak
rescue is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-15-2007, 10:46 AM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Tek başına feedbacklere asla güvenmeyiniz! Önce alacağınız ürün bu fiyata olabilir mi ona dikkat ediniz. Hele satıcı Çinli ise bir kez daha düşününüz!

Neyse, almışsınız, hayırlı olsun...
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-15-2007, 01:21 PM   #3
kaganustun
Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: kaganustun is on a distinguished road

kaganustun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bende abercrombie marka giyim almayı düşünüyorum sitede bakıyorum alan varmı gibisinden uygun fiyata güvenilir bir satıcı yakalarsam alcam.Sizinkide sorunsuz gelir inşallah.
kaganustun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-15-2007, 03:12 PM   #4
pleure
Kallavi Üye

pleure kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: pleure is on a distinguished road

pleure kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben diesel alıyorum sorun çıkmıyor ve ürünler de orjinal.
tayland lı satıcılardan alıyorum.20-25 $ civarında.senin aldıkların büyük ihtimalle imitasyondur.(işallah orjianldir )bence hata yapmışsın ama neyse o kadar büyük bir meblağ değil ödediğin.
pleure is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-15-2007, 06:55 PM   #5
rescue
Taze Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: rescue is on a distinguished road

teşekkürler arkadaşlar cevaplar için orjinal olmadığı kesin gibi birşey ama yakındır belki diye denedim şansımı bu dieselin modelleri pek hoşuma gitmedi ama abercrombie amerikadan getirtilebilir ama çinliler en uyanık medeniyet diyebilirim kargoyu yüksek gösterip ürünün iadesinde parayı ürün fiyatından veririm gibi not düşmüş neyse gelsin durumu bildiririm
rescue is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık