![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Quicksilver T-Shirt
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...7409&rd=1&rd=1
daha yeni ödedim satıcı çinli ama feedbacki 100 diye aldım bakalım sonuç ne olacak |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Tek başına feedbacklere asla güvenmeyiniz! Önce alacağınız ürün bu fiyata olabilir mi ona dikkat ediniz. Hele satıcı Çinli ise bir kez daha düşününüz!
Neyse, almışsınız, hayırlı olsun... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
Bende abercrombie marka giyim almayı düşünüyorum sitede bakıyorum alan varmı gibisinden uygun fiyata güvenilir bir satıcı yakalarsam alcam.Sizinkide sorunsuz gelir inşallah.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
|
ben diesel alıyorum sorun çıkmıyor ve ürünler de orjinal.
tayland lı satıcılardan alıyorum.20-25 $ civarında.senin aldıkların büyük ihtimalle imitasyondur.(işallah orjianldir )bence hata yapmışsın ama neyse o kadar büyük bir meblağ değil ödediğin.![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için orjinal olmadığı kesin gibi birşey ama yakındır belki diye denedim şansımı bu dieselin modelleri pek hoşuma gitmedi ama abercrombie amerikadan getirtilebilir ama çinliler en uyanık medeniyet diyebilirim kargoyu yüksek gösterip ürünün iadesinde parayı ürün fiyatından veririm gibi not düşmüş neyse gelsin durumu bildiririm
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|