![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
"letsmakeup" dürüst bir satıcı
letsmakeup adlı satıcıdan şubat ayında bir adet far aldım.ama ürün hiç elime ulaşmadı.satıcı gerçekten çok ilgilendi,tüm maillerime cevap verdi ve ürün elime ulaşmayınaca parayı geri gönderdi eğer ürün olur da elinize ulaşırsa benden hediye olarak kabul edin dedi.ilgili nazik ve dürüst bir satıcı herkese tavsiye ediyorum.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Merhaba
ne iyi insanlar var demi acama üye ismini tam olarak verebilirmisiniz o isimdeki üyenin 0 işlemi gözüküyor mümkünse link verebilirmisiniz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
mesajını daha yeni gördüm üzgünüm
tabi ki link verebilirim :http://stores.ebay.com/Lets-Make-Up_...Q3amesstQQtZkm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Belki bu iyi niyet şöylede olabilir size tarcking number verdimi, mutlaka postaneden çıkıs kağıdı vardır. Bunu veremediyse ürün ya elinde yoktu size yollamadı yada fiyat ucuz geldi satmak istemedi dispute nin sıkılığını bildiği için parayı iade etti tecrübelerime dayanarak elli alışverişim var her iyi niyet bence bu değildir saygılar
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|