![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Yuhh yaa, bana gelen mailin neredeyse aynısı. Adamlar yeni mail yazmaya bile yeltenmiyorlar demek ki. Oturdukları yerden birkaç şablonu doldurarak işi bitiriyorlar.Herifin ev adresi de bana yolldığı ile aynı.
Gerçekten bunları nereye şikayet edebiliriz? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
bunun hakkında bir yazı yazdım arkadaşlar, aşağıdaki linkte
http://forum.iyibey.com/off-topic-ka...html#post22268 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
şimdi bu adrese büyük bir salatalık göndermek lazım kendini çokmu zeki sanıyor yaw
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
benim aklima bisi takildi ya bu nijeryali arkadaslar turkcemi ogrenmisler gittigidiyora dadaniyolar yada gittigidiyorun ingilizce sayfasimi var..
ebayda dikkat ettiyseniz saticilarin cogu uganda ve nijeryaya mal yollamiyolar. maalesef africa kitasinin somurulmus bi ulkesi,ulkenin baslica gecim kaynagi dolandiricilik ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Dostum verilmiş sadakan varmış Valla.
Sen GG ye mesaj attınmı çünkü o kullanıcıyı(greatone) Gg den şutlamışlar. sen bir şikayette bulundun mu |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
GG' a haber vermedim, bir faydası olacağını düşünmedim çünkü.
Bunu yapan adam başka bir kullanıcıyla yine yapar çünkü bu işi.. Bu gibi şeylerin forumlarda paylaşılıp olabildiği kadar fazla kişiye ulaştırılması gerektiğini düşünüyorum. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|