![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
3m-supplements dan 3 aylık Procerin
Evet arkadaşlar gümrük konusu altındada belirttiğim gibi birazda zorlanarak da olsa ürünü almayı başardım. Ürün saç dökülmesine karşı DHT inhibitörü tabletler.. Sabah 1 akşam 2 tane içiyorsunuz. 6 aydır kullanıyorum baya faydasını gördüm.
3aylık toplam 3 kutu procerin fiyat 53.99 usd shipping 14.99usd nasıl alındığı: Gümrükten uzun uğraşlarla! ![]() bu arada satıcı paypal kabul etmiyor. mastercard ile ödemeyi yaptım. Ama sorularınıza yanıt veriyor. Bu adamla 2. alışverişim ve bir kazık yemedim %99.9 olumlu yorumu olan bir powerseller.. 1500 falan olumlu yorumu sadece bir tane olumsuz yorumu var.. tavsiye edilir... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Bu ürün Rogaine göre nasıl (ben 8 aydır kullanıyorum, memnunum). Yan etkisi vb?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
rogaine kullanmadım ama rogaine'e göre daha etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü saç dökülmesine neden olan DHT hormonunun oluşmasını engelliyor. Erkek tipi saç dökülmelerinin tek sebebi bu hormon. İlacı kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra sarı sarı tüyler çıkmaya başladı kafamda
giderek uzadılar tabi zamanla.. eskiye göre tepeler baya kapandı.. ama saçınızı tamamen kaybettiyseniz bir faydası yok ne yazıkki...Yan etkisine gelince sadece 1 yan etki rapor edilmiş.. O da ilacı aç karına aldığınızda mide bulantısı yapabileceği.. ama ben aç karna alsamda böyle bir etkiyle karşılaşmadım. ![]() Procerin kesinlikle hormon vs. içermiyor. sadece doğal bitkiler, mineraller vs. kullanılmış. ana etken maddesi olan saw palmetto - cüce palmiye meyvesi Ayrıca bu DHT hormonu aynı zamanda prostata neden olan hormon. O yüzden bu tabletleri kullanarak bu riskide azaltmış oluyorsunuz. amarım açıklayıcı olabilmişimdir. 6 aydır kullanıyorum ve bir sorun yok.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Ben de dercos bioxcin derken bu işe epey para yatırdım acaba hangisini alıyım ne tavsiye edersiniz saygılar
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
http://www.rogaine.com/
Rogaine nerden temin edebilir g.g. de satılıyor tavsiye edermisiniz saygılar Hap olarak dediniz ama ben bunu solisyon gördüm saygılar Bu mesaj en son " 06-01-2007 " tarihinde saat 06:22 PM itibariyle shasankaraca tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İlki gümreğe takılmadımı ikinci üründe gümrükte neler yaşadınız kaç günde elinize ulaştı saygılar |
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dediğim gibi procerin’i 6 aydır kullanıyorum. Erkek tipi dökülmelerde en etkili ilaç. Çünkü dökülmeye neden olan hormonun oluşmasını engelliyor. Alıntı:
Hap olarak bahsettiğim procerin denen tabletler. Rogaine ise hem solüsyon hemde köpük olarak bulunuyor ve ebayda birçok satıcı bu ürünü satmakta. Gittigidiyora göre daha makul fiyatlar… Alıntı:
Bundan önce 2 kere daha getirmiştim sorunsuz kapıya kadar gelmişti. Bu seferki gümrüğe takıldı. “Gümrük” adlı başlıkta bir konu açtım ve detaylı anlattım yaşadıklarımı… İşte buradan bakabilirsiniz.. http://forum.iyibey.com/guemruek/400...er-dikkat.html |
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ayrıntılı bilgilendirmen için saygılar
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Üründen satın aldım BADDOG satıcı tracking number veriyormu saygılar
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|