![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eskiden veriyordu ama global express mailin adı değişip fiyatlara zam yapılınca vermemeye başladı. Global priority ile yolluyor postayı.. Ama 2 kere alışveriş yaptım kendisiyle ve sorunsuz.. Güvenebilirsin yani.. Msjlarada cevap veriyor kendisi.. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Çok sağolasın görüşmek üzere saygılar
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Umarım dökülmeye neden olan hormonun adının testesteron olduğunu biliyosundur.Ama bu tip ilaçları satan firmalar oraya testesteron yerine DHT'yi düşürür yazıp bu olayın üstünü örterler.DHT'nin açılımı dihydrotestesteron'dur. Erkeklerdede bu hormonu düşürmek pek faydalı sonuçlara yol açmaz.Bu tabletlerin yan etkileri sperm sayısında azalma,ereksiyon problemleri ve libido eksikliği'dir.Bence iyice düşünüp taşınmadan bu ilaçları kullanmayın zaten sonuç olarak kullanmayı bıraktığınızda saçlarınız eski haline geri gelicektir. Bu sebepten ötürü en zararsız ilaç bence rogaine'dir.Ama illa tablet isterim ebay ilede uğraşamam derseniz Türkiye'de eczanelerden Merck Sharp firmasının 28 tabletlik Propecia'sını alabilirsiniz buda gayet kaliteli bir ilaçtır. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Woot'a aynen katılıyorum, Rogaine'den şaşmayın, ancak hemen her saç çıkarma ürünü, kullanmayı kestiğinizden bir süre sonra etkisini yitirir. Rogaine'in hiç olmazsa yan etkisi yok...
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sana bu konuda katılmıyorum. Saç dökülmesi sorununu uzun süredir yaşayan birisi olarak bunu çok araştırdım. DHT yani dehidrotestesteron ve testesteron tamamen farklı şeyler. DHT kötü testesteron olarak geçer ve vücutta olumlu bir katkısı yoktur. 5 alfa reduktaz enziminin etkisiyle ortaya çıkar. Saç dökülmesine neden olduğu gibi aynı zamanda erkeklerde prostat kanserine neden olan hormonun ta kendisidir! Vücutta hiç oluşmaması istenir. Lütfen testesteronla karıştırmayın. Bu ilaç testesteronun oluşmasını engelleyen değil, testesteronla 5 alfa reduktaz enziminin birleşip DHT oluşmasını engelleyen bir ilaç! Bilmeden yorum yapmayın lütfen! Ayrıca önerdiğiniz propecia'yı kullananların %2'lik bir kısmında kalıcı ereksiyon problemleri olduğunu biliyormusunuz? Buna karşın procerini kullananların böyle bir yan etkiyle karşılaşmadıklarını belirtmek isterim. Çünkü sizin bahsettiğiniz propecia'da 1mg'lık finasterid hormonu bulunmaktadır. Bir nevi hormon takviyesi alıyorsunuz yani! Ama procerin ise tamamen doğal! Ana etken maddesi olan "saw palmetto" cüce palmiye meyvesidir. Bir hormon değildir! İlaç piyasaya çıkalı 3-4 yıl oluıyor ve bu sürede kalıcı bir ya etkisinin olmadığı saptanmış ve www.askdocweb.com sitesinde bu ilacı kullananların yaklaşık %5'lik bir kısmında tam tersine libido artışı görüldüğü belirtilmiştir. Propecia testesteron ile etkileşime girerek DHT oluşumunu engeller fakat procerin tam tersine etkileşime girmeden engeller. Buda yan etkisi olmamasının en önemli göstergesidir. Dahada ayrıntılı yazabilirdim ama sanırım bu kadar yeter. Tekrardan rica ediyorum lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın insanların yanıltmayın. Erkek tipi saç dökülmesinin nedeni DHT hormonudur ve bunun oluşu engellenmediği sürece saç dökülmesi devam eder. Bu yüzden işi kökten çözmek isterseniz önerebileceğim tek ve en doğal ürün PROCERİN'dir... Ve tekrardan belirtmek isterimki DHT, testesteronla aynı şey değildir. Testesteronun 5 alfa reduktaz enzimi ile oluşturduğu bir hormondur! Kesinlikle vücutta olumlu bir etkisi yoktur tam tersine olumsuz etkileri vardır! Kullanmadan önce içindeki bütün etken maddeleri günlerce tek tek araştırıp hiçbirinin bir yan etkisi olmadığını kendimde öğrenmiş bulunmaktayım. Yaş tahtaya basacak biri değilim ve yıllardır piyasada satılan PROPECİA'yı kullanmamamın tek nedenide budur! Rogaine'e gelince, bu ürünü tercih etmememin tek sebebi kullanım zorluğudur. Çünkü biraz üşengeç bir insanım. Ayrıca bu ürünün temas ettiği diğer bölgelerdede kıllanma sorunu yaratabilmesi şimdilik benim için bu ürüne yaklaşmamamın bir nedenidir. Ama elbette birgün kullanabilirim. Kullananların faydasını gördünü biliyorum çünkü... Bu mesaj en son " 07-22-2007 " tarihinde saat 01:01 PM itibariyle BaDDoG tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bende saç dökülmesi problemi yaşayan bir çok insandan biriyim
bende kendime yaklaşık 10 gün önce BIOXCIN şampuan ve Serumundan aldım ve kullanıyorum kullanımı biraz emek istiyo geceleri yatmadan serumu kafanıza sürmeniz gerek(2 günde bir) ve ertesi sabah uyandığınızda saçınız baya yağlıymış gibi oluyo.. zaten sürdükten hemen sonra hard jöle sürmüş gibi saçınız taş gibi oluyo.. ayrıca 10 günlük süre içinde halen saçlarım azda olsa dökülüyo.. bakalım ilaç tamamen bitsin bi faydasını göremessem bende PROCERIN alayım bakayım, yada Rogaine.
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bioxcin'den bi fayda görmen zor arkadaşım bence procerin yada rogaine'e geç.. Ayrıca bioxcin çok daha pahalı.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar hiç bir şeyi dikate almayın size tavsiyem şu eczaneye gidip bi proscar alıyorsunuz 5mg tablet sonra onu nazikçe 5 e bölüyorsunuz. veya hassas terazisi olanlar 1mg lık parçalara ayırablir. sonra her gün 1mg alıyorsunuz.proscarın etken maddesi finasterid tir internetten bakabilirsiniz propercia ile aynı sadece propercia 1mg proscar 5mg üstelik ucuz. işin içine saç dökülmesi ve kozmetik girince köklüyorlar parayı. kolay gelsin.....
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dediğiniz doğru, fakat gerek propecia veya proscar gerekse diğer finasterid içeren ilaçların yan etkileri olabiliyor. Kullananların %2'lik bir kısmında kalıcı ereksiyon problemi meydana getirmiş. Ben şanslıyımdır birşey olmaz derseniz siz bilirsiniz.. Ama hatırlatmakta fayda gördüm... Birde finasteridin bir hormon olduğunu unutmamak lazım... |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet haklısınız dikat ettiyseniz ben kullanın demiyorum kullanacaklar için sadece daha ucuz yol öneriyorum. hatırlatmalarınız için teşekkürler... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|