![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
|
tavsiye ettiğiniz kozmetik satıcıları
ben jennyskincare'den dermalogica ürünü aldım. herkese şiddetle tavsiye ediyorum
gercekten cok guvenılır sorularınıza hızlı cevap verıyor ve urun sorunsuz ve hızlı bir şekilde elinize ulaşıyor. ayrıca broklyne de oturdugu için kargosuda ucuza gelıyo... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar aldığım kozmetik ürünü geldi.Satıcı hiç power değil sadece % 100 positive.Biz arkadaş olduk bu satıcıyla
olay şöyle oldu ürünün resmi yoktu ve uygun fiyatlıydı helena rubinstein ın tam boy bir yüz pudrası.Ben ürünün fotoso var mı diye ve shipping nekadar diye sordum bana açıklayıcı bir mail göndermiş fakat shipping ge 19 dolar diye baktım ama bu fiyat çok pahalı senın bildiğin başka bir firma varmı diye sordu bende tabiki hepsini soyledim bu araştırdı ve evet doğru dedi ve kendine çok kızdı bunca zaman bilmediği için neyse biz böyle mailleşirken samimi olduk baya baya arkadaş olduk![]() .iki ürün aldım beraberinde free giftler yolladı ve 12 mayısta postaya verdi 16 mayıs ta elimde oldu.Satıcı daha ziyade kitap filan satıyor arada kozmetik satıyor dürüst ve iyi niyetli.Ürün alacak olursanız sittud söyledi deyin bilir .Ama bu aralar yanıt veremeyebilir çünkü kayınvaldesi öldü.Satıcı:releasethekids Brooklyn NewYork ta oturuyor. Darsı diğer beklediklerime ve bekleyenlere ![]() Bu mesaj en son " 05-17-2007 " tarihinde saat 03:33 AM itibariyle sittud tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
vanitycollection --> Amerika'dan tam 1 haftada geldi.
cosmeticsfairy --> İngiltere'den 4 günde geldi. İkisi de ürünleri güzel paketlemişti ve sorunsuzdu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
satıcı: rajahkins
kısa sürede geldi ürünler iyi paketlenmisti bir de lancom dan ruj koymuş hediye ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|