![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
nihayet geldi.
neredeyse 2 aydır her gün yatıp kalkıp yolunu gözleyip günde 10 kere trackingle uluslararası sorgu yaptığım kullanılmış projeksiyon cihazım geldi.
çoook mutluyum arkadaşlar.cihaz neredeyse hiç kullanılmamış gibi tertemiz.sony,nin homecinema serisi olup High End tabir edilen bu cihazı (vw11ht) modeli shipping dahil 400$ aldım +70 gümrük.koli tam 13 kilo ağırlığında 37 ekran büyüklüğünde bir kutuda geldi surface yöntemiyle 50 günde elime geçti.birde surface ile ilgili bilinen yanlış bir bilgiyide düzeltmek istiyorum bu yöntemle gemiyle geldiği sanılıyor kesinlikle gemi falan yok.amerikada bir depoda bekletiliyor sanırım gelen uçaklarda boş yer kaldıkça bu daha az öncelikli kargolar gönderiliyor.gerçi surface artık tarih oldu usps bu seçeneği kaldırmış . saygılar ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.13 kglik koli de başka neyle gelebilirdi ki 70 e.Gümrüğe takılmadan gelmiş anlaşılan.Lambanın durumu nasıl acaba?Daha kaç gün daha gider?Almışken 1,2 de lamba alsaydın
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
sağol kada gümrüğe takıldı kullanılmış olduğu için 70 ytl ödedim.oradaki gümrükçü bayan illa hesap ekstreni getir diye tutturdu bende kolinin üstüne 120 dolar yazdırmıştım bir yığın tantana oldu.dedim ben iş yerinden izin alamıyorum bi daha gelemem ayrıca bu alışverişi 2 ay önce memlekette bi arkadaşım benim adıma yaptı ona ulaşmam mümkün değil değince insafa geldi.
lambası iyi durumda yedek lamba gerekirse nasıl olsa ebay elimizin altında ebaydan alışveriş İN türkiyede kazık yeme OUT ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
70 gümrük yazmışsın ben onu kargo zannetmiştim.Fiyat baya iyi.Güle güle kullan...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|