Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-20-2006, 11:03 AM   #1
Sevi_66
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: Sevi_66 is on a distinguished road

Talking Bayanlara...

Alınan Ürün:Estee lauder 5'li far
Ürün Fiyatı:9.59$ (Açık artırma)
Satıcı:themainstreetstore_nc
Gönderi Cinsi:USPS
Kargo Tipi: Zarf
Kargo Ücreti:5.60 (ama bana 8$ dedi)
Ücret Bildirimi:10$ (3 ürün için)
Geliş Süresi:7gün
Hangi Yol İle Aldığı: Postacı
Ödeme yöntemi: Paypal

Ürün Fiyatı:9.50$ (Açık artırma)
Kargo Ücreti:5.60

Alınan Ürün:Estee lauder pure color gloss
Ürün Fiyatı:5.24$ (Açık artırma)

Arkadaşlar; bayan kullanıcı pek yok aramızda galba ama yine beyler siz bayanlara çok uygun fiyata bu ürünlerden alabilirsiniz zira Türkiye'deki fiyatları bir tane farın 70 milyon civarı...

Bu mesaj en son " 10-22-2006 " tarihinde saat 02:20 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
Sevi_66 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-20-2006, 11:56 AM   #2
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

İyi günlerde ve akşamlarda kullanın. Bu şekilde Fransız markası olmayan bir ürün almış olmanız ayrıca memnun edici. Fransız olmayan ender kozmetik markalarından birisidir, gerçi ha o ha bu denilebilir ama şu dönemde Fransız ürünü almak akıl karı değil...
Eski 05-15-2007, 06:41 PM   #3
sittud
Üye

sittud kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: sittud is on a distinguished road

Merhaba arkadaşlar,
Ebayden almış olduğum kozmetik ürünleri geldi.İşin garibi en son aldığım ürün en başta geldisatıcı adı willowsnow 10 mayısta postalamış bügün aldım.Fakat önemli bir hatırlatma küçük paketler olduğu için direk takipsiz gümrükten çıkıyor.Ben bu günkü araştırmalarım neticesinde normal posta dağıtımı aradım çünkü yurt dışından gelenlerde hiç bir şekilde görünmüyor gümrüktede görünmüyor.Yurt dışından gelen postalara bakan kısımda da görünmüyor.Tel açtım en tatlı sesimle sordum ve gittim aldım.Darısı diğer beklediğim ürünlere ve ürünlerini bekleyenlere olsun.

Saygılarımla
sittud is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2007, 07:27 PM   #4
shasankaraca
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: shasankaraca is on a distinguished road

Alıntı:
sittud tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar,
Ebayden almış olduğum kozmetik ürünleri geldi.İşin garibi en son aldığım ürün en başta geldisatıcı adı willowsnow 10 mayısta postalamış bügün aldım.Fakat önemli bir hatırlatma küçük paketler olduğu için direk takipsiz gümrükten çıkıyor.Ben bu günkü araştırmalarım neticesinde normal posta dağıtımı aradım çünkü yurt dışından gelenlerde hiç bir şekilde görünmüyor gümrüktede görünmüyor.Yurt dışından gelen postalara bakan kısımda da görünmüyor.Tel açtım en tatlı sesimle sordum ve gittim aldım.Darısı diğer beklediğim ürünlere ve ürünlerini bekleyenlere olsun.

Saygılarımla

Merhaba sizden site adına bir şey isteyebilirmiyim kozmetik satıcılarının isimlerini neler sattıklarını ve tavsiye ettiklerinizi bir konu açarak bizle paylaşırmısınız teşekkürler
shasankaraca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2007, 12:13 AM   #5
sittud
Üye

Elbette yaparım fakat bir sure daha beklemek durumundayız çünkü gelmeyi bekleyen ürünlerim var gelsinler öyle tavsiye edim olur mu
Eski 05-16-2007, 03:50 AM   #6
shasankaraca
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: shasankaraca is on a distinguished road

Alıntı:
Elbette yaparım fakat bir sure daha beklemek durumundayız çünkü gelmeyi bekleyen ürünlerim var gelsinler öyle tavsiye edim olur mu

Tabiki de olur emek ve çaba sarfedilmiş herşeye önem verilir bu sitede saygılar
shasankaraca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2007, 04:48 AM   #7
lionman444
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: lionman444 is on a distinguished road

Alıntı:
Erkekler için hangi nemlendirici kremi tavsiye edersiniz?
lionman444 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2007, 07:04 AM   #8
sittud
Üye

Alıntı:
lionman444 tafarından gönderildi
Erkekler için hangi nemlendirici kremi tavsiye edersiniz?

Evet var birinci sıradaki en iyi cilt ürünleri ''Kanebo''marka oldukça pahalı Japon ürünü
ikinci sırada ise la prairie,yanlımıyorsam isveç
üçüncüsü ise chanel.Chanel benim kanımca 3. bir başkasına göre 3 sırada başka marka olabilir.Bu ürünlerin hepsini kullandım.

Bunların yanı sıra

Christian dior,estee lauder,lancom...vb kozmetikte daha iyi
Eski 05-16-2007, 08:26 AM   #9
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

Alıntı:
Sevi_66 tafarından gönderildi

5.60 paket üzerinde yazan mı?Eğer öyleyse 8$ alması nomal çünkü zarfı USPS priority mail olmadıkça karşılamıyor.Bildiğim kadarıyla havalı zarflar 1-3$ arası kaliteye göre değişiyor.Bir de handling ücreti var.Postane her satıcının yanında değil sonuçta.
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2007, 01:53 PM   #10
kumral
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: kumral is on a distinguished road

Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Saygılarımla

Sittud bilgiler icin cok tesekkür ederim senden cesaretlenrek bende azönce ebaydan kozmetik alısverisi yptım USPS first class ile gelicek ,sanırım iki haftayı gecer,sen hangi ülkeden almıstın?takipsiz gümrük nasıl oluyor?
kumral is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık