![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alınan Ürün:Estee lauder 5'li far
Ürün Fiyatı:9.59$ (Açık artırma) Satıcı:themainstreetstore_nc Gönderi Cinsi:USPS Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti:5.60 (ama bana 8$ dedi) Ücret Bildirimi:10$ (3 ürün için) Geliş Süresi:7gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Ödeme yöntemi: Paypal Alınan Ürün:Estee lauder 5'li far Ürün Fiyatı:9.50$ (Açık artırma) Satıcı:themainstreetstore_nc Gönderi Cinsi:USPS Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti:5.60 Ücret Bildirimi:10$ (3 ürün için) Geliş Süresi:7gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Ödeme yöntemi: Paypal Alınan Ürün:Estee lauder pure color gloss Ürün Fiyatı:5.24$ (Açık artırma) Satıcı:themainstreetstore_nc Gönderi Cinsi:USPS Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti:5.60 (ama bana 8$ dedi) Ücret Bildirimi:10$ (3 ürün için) Geliş Süresi:7gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Ödeme yöntemi: Paypal Arkadaşlar; bayan kullanıcı pek yok aramızda galba ama yine beyler siz bayanlara çok uygun fiyata bu ürünlerden alabilirsiniz zira Türkiye'deki fiyatları bir tane farın 70 milyon civarı... Bu mesaj en son " 10-22-2006 " tarihinde saat 02:20 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde ve akşamlarda kullanın.
Bu şekilde Fransız markası olmayan bir ürün almış olmanız ayrıca memnun edici. Fransız olmayan ender kozmetik markalarından birisidir, gerçi ha o ha bu denilebilir ama şu dönemde Fransız ürünü almak akıl karı değil...
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Ebayden almış olduğum kozmetik ürünleri geldi.İşin garibi en son aldığım ürün en başta geldi satıcı adı willowsnow 10 mayısta postalamış bügün aldım.Fakat önemli bir hatırlatma küçük paketler olduğu için direk takipsiz gümrükten çıkıyor.Ben bu günkü araştırmalarım neticesinde normal posta dağıtımı aradım çünkü yurt dışından gelenlerde hiç bir şekilde görünmüyor gümrüktede görünmüyor.Yurt dışından gelen postalara bakan kısımda da görünmüyor.Tel açtım en tatlı sesimle sordum ve gittim aldım.Darısı diğer beklediğim ürünlere ve ürünlerini bekleyenlere olsun.Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba sizden site adına bir şey isteyebilirmiyim kozmetik satıcılarının isimlerini neler sattıklarını ve tavsiye ettiklerinizi bir konu açarak bizle paylaşırmısınız teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Elbette yaparım fakat bir sure daha beklemek durumundayız çünkü gelmeyi bekleyen ürünlerim var gelsinler öyle tavsiye edim olur mu
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Tabiki de olur emek ve çaba sarfedilmiş herşeye önem verilir bu sitede saygılar |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet var birinci sıradaki en iyi cilt ürünleri ''Kanebo''marka oldukça pahalı Japon ürünü ikinci sırada ise la prairie,yanlımıyorsam isveç üçüncüsü ise chanel.Chanel benim kanımca 3. bir başkasına göre 3 sırada başka marka olabilir.Bu ürünlerin hepsini kullandım. Bunların yanı sıra Christian dior,estee lauder,lancom...vb kozmetikte daha iyi |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
5.60 paket üzerinde yazan mı?Eğer öyleyse 8$ alması nomal çünkü zarfı USPS priority mail olmadıkça karşılamıyor.Bildiğim kadarıyla havalı zarflar 1-3$ arası kaliteye göre değişiyor.Bir de handling ücreti var.Postane her satıcının yanında değil sonuçta. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sittud bilgiler icin cok tesekkür ederim senden cesaretlenrek bende azönce ebaydan kozmetik alısverisi yptım USPS first class ile gelicek ,sanırım iki haftayı gecer,sen hangi ülkeden almıstın?takipsiz gümrük nasıl oluyor? |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|