Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-20-2007, 05:20 PM   #1
kucukti
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: kucukti is on a distinguished road

Zippo jagrfannj registered hangi tip posta ile geliyor.

Arkadaşlar daha önce jaggerfang'dan registered olmadan aldığım tacking nosuz 2 zippo elime ulaşmadı. Üstüne dispute açtım paramı geri iade etti. İlişkilerimi iyi tutmak istedigimi bundan sonraki alışverişlerimde hep registered alacağımı söledim ve tatlı dille parayı geri iade etmesini istedim etti. Sonra aynı ürünü registered olarak tekrar satın aldım 10.25 USD registered farkını ödedim. Ancak şu usps'den kontrol ettigimde sadece accepted olarak gözüküyor ürün newyorkta rr****us li bir numara. Jaggrfang 'a mesaj attım sorun olmadıgını, bidahaki kaydın kendi ülkemin posta kayıtlarında gözükecegini söyledi ülkeme vardıgında ve 10-14 gun icinde dedi. Şimdi burda benim anlamadıgım bu adam registered farkını alınca hangi posta tipi ile yolluyor. Neden usps express mail ile yollamıyor ve neden usps de amerika'dan çıkışı dahil takip edemiyorum. Daha önce registered farkını verip zippo alan olduysa bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Adam hangi posta tipi ile yolladı ve zippolar kaç günde elinize ulaştı. 10-14 gün mü sürdü.
kucukti is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-24-2007, 01:06 AM   #2
canss
Aşmış Üye

canss kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: canss is an unknown quantity at this point

Ben jagrfannj'den 3 kez alışveriş yaptım. Üçü de kayıtsız First Class International ile 6 ile 7 gün içinde geldi.

Takip numarası RR ile başlıyorsa satıcı First Class International ile tracking no için ek ücret ödeyerek göndermiştir. Teslim süresi kayıtsız ile aynı olacaktır ancak Türkiye'ye giriş yaptığında PTT sitesinden takip edilebilir.
canss is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık