![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
4gb Sony Memory Stick Pro Duo
Satmak için almıştım aslında yazmazdım ama Hong Kong'tan 5 günde geldi şaşırdım yazayım dedim
![]() Ürün: 10,97 GBP Kargo: 9,99 GBP Eğer siz de alıcaksanız satıcıyı tavsiye ederim. Linki: Satıcı ID : angelamarket Bu mesaj en son " 05-22-2007 " tarihinde saat 08:33 AM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.
Kalitesi nasıl? Taklit falan değildir umarım. Feedbacklerden Hong Kong'tan 5 günde İngiltere'ye mp4 player gittiğini okumuştum ama ms'nin de buraya gelmesi çok kısa sürmüş. Kimbilir burada kaç liraya satarsın ![]() Bu mesaj en son " 03-06-2007 " tarihinde saat 08:38 PM itibariyle noone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
cidden çok ucuzmuş bende mi alsam şöle bikaç tane aceba
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Ben de almayı düşünüyordum ama veri taşıyan ürünlerin taşınmasında pürüz çıkabiliyor diye biliyorum.Eğer orijinalse fiyat çok çok iyi.Aynı fiyata burada 2GBlikler satılıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
ürün fake'e benzemiyor. kalitesi gerçekten iyi. paketinde hologram var. adamın fb lerinde ürün hakkında olumsuz yorum yok. alıcaksanız bence kaçırmayın o satıcıyı en ucuz orda.
ayrıca 12 kere hafıza kartı aldım gerek amerika gerek hong kong, taywan ve ingiltereden şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
verdiğin bilgiler için sağol.bir de blu-ray almayı düşünüyorum.umarım gümrüğe takılmaz...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bnde 5-6 adet aldım ama su en son aldıgım sandısk 4gb ms cektırdı artık almıorum satıs yapıordum..
urun bı turlu psp ve sonyericsson tellerde calısmadı bende satamadım bıde pahallıya almısdım sadece flash bellekolarak kullanabılıyorum...unique dıe bırnden almısdım sanırım almadan once ıyıce arastırın ama yıne de hafıza ısı sakat ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
bi tane de ben aldım hong kongdan bakalım kaç günde gelecek.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Bu aralar bana çok posta geldi diye aldığım 4 GBlik Sony memory sticki arkadaşa göndertmiştim.Arkadaştan haber geldi ürün gelmiş.Yarın elime geçecek.Harbiden 5 günde geliyor.
Satıcının idsi:sonysandisk 30$ ürüne ve 20$ yol parasına vermiştim.Toplam 71YTLye mal oldu. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|