Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-16-2008, 05:41 AM   #11
ibrahim
Taze Üye

ibrahim kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: ibrahim is on a distinguished road

bozuk olarak gelen ürün

slm arkadaşlar ben IBM T20 model bir laptop aldım alırken satıcıya özellikle ekranıyla alkalı problem varmı diye sordum olmadığını soyledi fakat ürün elime ekran görüntüsü bozuk bir halde ulaştı görüntüde soldan sağa doğru birçok çizgi oluşması gibi bir sorun var... satıcıya durumu anlattım oda bunun kago esnasında olduğunu soyledi ve sorunu çözmemiz için ya ebaydan hak talebinde bulunmamı yada paranın bir kısmını geri yatıracağını soyledi ne yapmalıyım sizce teşekkür ederim
ibrahim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 03:08 PM   #12
aztek25
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: aztek25 is on a distinguished road

manny7008 adlı satıcıdan New 8GB USB 2.0 FLASH MEMORY THUMB JUMP DRIVE Disk 8GB, üründen 20 aralıkta 2 adet aldım 10 gün sonra elime ulaştı. fakat ürünler zannedersem hackli 8bg tam kullanılamıyordu bir hafta içindede ikiside bozuldu.hiç tavsiye etmiyorum flash alacaklar biraz daha dikkatli olsunlar.
aztek25 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 06:54 PM   #13
serrkannn
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: serrkannn is on a distinguished road

merhabalar. ben game1jan0802 isimli satıcıdan 43$ değerinde emporio armani marka bir saat aldım. fakat gelen ürün orjinal bir emporio armani değil, yani sahte. şunu da belirtiyim; bana gelen ürün resimdekinin aynısı, bunda bir sorun yok. fakat ben hiç sahte olabileceğini düşünmemiştim. ürün geldikten sonra araştırdım. emporio armani nin öyle bi saati yok. ben bu ürünü iade etmek istiyorum. bu mümkün müdür, mümkünse ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim
serrkannn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-20-2008, 08:00 AM   #14
vstrom
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: vstrom is on a distinguished road

selam arkadaşlar forum sitesini uzun zamandır takip ediyorum ama motosiklet konusunda pek alış veiş yapan görmedim ben america dan suziki v strom dl1000 motosikletime eksoz two brodhers aldım 570 dolar artı 75 dolar cargo stresli bi alışveriş oldu ama neyseki elime ulaştı ama nasıl siparişten 1 hafta sonra ürünü satıcı cargoya verdi usps promail di galiba 1haftada türkiyeye geldi usps den konrol ettim türkiyeye geldikten sonra ptt den takip ettim ama bir türlü çıkmadı 1 hafta sonra gümrükten kagıt geldi 7200 gr agırlıgında bi kutunuz geldi diye c.tesi gelmişti p.tesi gittim ama korkarak ne vergi çıkacak tırstım açıkca evrakı memura verdim oda bana depodan almam için bi kagıt verdi depoya kagıdı verdim çagırıcaz dedi çagırdılar ekszları bi masaya koydular bunun vergisi var dediler git yatır gel ok 178 ytl yatırdım ve aldım bu kadar korktugum gibi degil ama stresli iş kardesim burada 1200 avro bana 1000 ytl ye geldi güzel bi maceraydı sorusu olan varsa cevaplarım iyi iyibeyler.
vstrom is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2008, 12:53 AM   #15
krankmili
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: krankmili is on a distinguished road

Kullanılmış elektronik ürün almamanızı öneririm.Arızalı çıkma riski var. Ayrıca bir ürünü satın almadan önce ilan detaylarını iyice okumanızı öneririm. Orjinal olmayan ürünler küçük harflerle ilanda dikkat çekmeyecek şekilde yazılı olabiliyor. Bu durumda aldığınız orjinal olmayan ürünlerde hak iddia edemiyorsunuz.
krankmili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 04:16 PM   #16
hkturk2
Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: hkturk2 is on a distinguished road

acil yardım üründe sorun var neyapmalıyım

tv box tuner aldım sıfır. fakat ses çıkışında problem var gürültüden başka birşey yok. diğer tüm özellikler çalışmıyor. ne yapmalıyım
hkturk2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 04:20 PM   #17
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
hkturk2 tafarından gönderildi
tv box tuner aldım sıfır. fakat ses çıkışında problem var gürültüden başka birşey yok. diğer tüm özellikler çalışmıyor. ne yapmalıyım
ürünü ne zaman aldın?
satıcıya bildir durumu cevap vermezse dispute aç claim'e çevir.
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 05:41 PM   #18
hkturk2
Üye

bills212 duyarlılığın için teşekkürler ürünü 28.05.2008 tarihinde ödeme yaptım. 10.06.2008 günü teslim aldım. 2 adet. durumu mesaj yazarak bildirdim. ayrıca dispute açıp claim e nasıl çevirecem. birde iade durumu nasıl oluyor. teşekkürler
hkturk2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 05:45 PM   #19
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
hkturk2 tafarından gönderildi
bills212 duyarlılığın için teşekkürler ürünü 28.05.2008 tarihinde ödeme yaptım. 10.06.2008 günü teslim aldım. 2 adet. durumu mesaj yazarak bildirdim. ayrıca dispute açıp claim e nasıl çevirecem. birde iade durumu nasıl oluyor. teşekkürler
Satıcı ne cevap verdi? vermediyse dispute süresi 45 gün yani hala vaktin var. Aşağıdaki konuda gerekli herşey yazıyor.

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...sorunlari.html
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 05:50 PM   #20
hkturk2
Üye

teşekkürler satıcıdan cevap bekliyorum.
hkturk2 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık