Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-28-2007, 12:36 AM   #1
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Exclamation ELiNiZE ULAŞAN SORUNLU ÜRÜNLER

Elinize ulaşan sorunlu ürünler konusunda yardım istemek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için sadece buraya yazınız.
Farklı kategorilere açılan yukarıda izahı yapılmış sorunlara istinaden açılan konular silinecektir. Bilginize;

varyata

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 09:09 PM   #2
incawert
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: incawert is on a distinguished road

Eksik Gelen ürünler

selam arkadaşlar,
23 mayıs günü ebay den "cheapcomputergoods" isimli satıcıdan 2 ayrı açık arttırmada toplam12(6+6) adet kutulu amiga oyunlarını kazandım. posta bugün(30 mayıs07) elime ulaştı. ancak gelen posta içinden 12 adet yerine 10 adet oyun çıktı. ayrıca oyunların kutusunun içinde olması gereken disketler ve kitapcıkların buyuk çoğunluğu eksik. hatta bazıları boş kutu halinde gönderilmiş. Ürünlerin açıklama sayfasını tekrar okudum ama bu yazdığım eksiklerle ilgili bir açıklama göremedim.satıcının feedback leri 100% Positive görünüyor. birde aklıma takılan diğer sorun posta ücretini 16 pound ödememe rağmen kutunun üzerinde 10 pound ödendiğinin görünmesi. ne yapmam gerektiğiyle ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim. bu konularda tecrübesiz olduğumdan ne yapıcağımı bilemedim.
şimdiden ilginiz için teşekkürler
incawert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 11:28 PM   #3
bagislar
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: bagislar is on a distinguished road

power_player88 den daha önce defalarca mp4 aldım. fakat son aldığım mp4 biraz problemli çıktı cihaz kendi kendini kapatıyor. Mail attım ama problemi tam olarak anlat diye mail attım. Sonra tekrar mail attım. Bu seferde format at düzelir dedi. Önceki aldıklarımda hiç bir sorun çıkmamıştı. Am bu sefer böyle oldu işte...
bagislar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 07:23 PM   #4
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

Alıntı:
incawert tafarından gönderildi
selam arkadaşlar,
23 mayıs günü ebay den "cheapcomputergoods" isimli satıcıdan 2 ayrı açık arttırmada toplam12(6+6) adet kutulu amiga oyunlarını kazandım. posta bugün(30 mayıs07) elime ulaştı. ancak gelen posta içinden 12 adet yerine 10 adet oyun çıktı. ayrıca oyunların kutusunun içinde olması gereken disketler ve kitapcıkların buyuk çoğunluğu eksik. hatta bazıları boş kutu halinde gönderilmiş. Ürünlerin açıklama sayfasını tekrar okudum ama bu yazdığım eksiklerle ilgili bir açıklama göremedim.satıcının feedback leri 100% Positive görünüyor. birde aklıma takılan diğer sorun posta ücretini 16 pound ödememe rağmen kutunun üzerinde 10 pound ödendiğinin görünmesi. ne yapmam gerektiğiyle ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim. bu konularda tecrübesiz olduğumdan ne yapıcağımı bilemedim.
şimdiden ilginiz için teşekkürler

simdi arkadasim oncelikle gecmis olsun...
senin yapman gereken saticiya oncelikle ayrintili bir mail atip nelerin olup nelerin olmadigi hakkinda adami bilgilendirmen ve maduriyetinin giderilmesini istemen olacaktir...
kargo parasi konusuna gelincede zaten herkes kargodan para kazanir o yuzden onu simdilik sorun etme. dersenki ne zman sorun edeyim adam sana tamam eksikleri gondercem ama su kadar daha para kargo icin yolla derse, orada sende patlatirsin sen benden bu kadar zaten fazla almissin diye...
kolay gelsin...
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 10:14 PM   #5
incawert
Taze Üye

Ünü: incawert is on a distinguished road

teşekkürler kemalfatih,
söyeldiğin gibi eksikliklerle ilgili ona bir mesaj yazdım ve açıklamasını istedim.
bakalım ne cevap yazıcak.
incawert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 09:57 PM   #6
dominocu333
Taze Üye

Ünü: dominocu333 is on a distinguished road

yurtdışından 440 dolara dell e1405 siparişi verdim, 8-10 gün sonra yeşim bilezik geldi bitane, adama msn'de ulaştım, öyle şey olamaz falan dedi, işçilere bizzat ben teslim ederek yolluyorum dedi. işçilerin hata yapmış olamaz mı? deyince olabilir diye kıvırdı, ben araştırıpsana 10 eylüle kadar cevap veririm dedi. bende paypaldan dispute açtım ama claim'e çevirmedim. Adam bana bu adam sahtekar dikkat edin diye paypalda bi cevap yazmış. bende cevaben, posta görevlisiyle beraber paketi açtık, bilezik çıktı diye tutanak tutturdum, isteyene gösterebilirim diye yazdım. yapıkredi worldcard'la yaptığım için alışverişi önce işlem bana ait değil diye, sonra da ürün gönderilmedi diye faks çektim. banka yetkilileri inceleme devam ediyor, aleyhinize gerçekleşirse araştırma gelecek ay tahsil edilir kartınızdan dediler. şimdi ne yapayım? kartın bütün borcunu ödeyip kapatayımmı? başka bir çözüm varmı? (bütün borçları derken 440usd hariç diğer bütün borçları kastettim.)
dominocu333 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-17-2007, 07:56 PM   #7
batis
Üye

batis kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: batis is on a distinguished road

Alıntı:
dominocu333 tafarından gönderildi
yurtdışından 440 dolara dell e1405 siparişi verdim, 8-10 gün sonra yeşim bilezik geldi bitane, adama msn'de ulaştım, öyle şey olamaz falan dedi, işçilere bizzat ben teslim ederek yolluyorum dedi. işçilerin hata yapmış olamaz mı? deyince olabilir diye kıvırdı, ben araştırıpsana 10 eylüle kadar cevap veririm dedi. bende paypaldan dispute açtım ama claim'e çevirmedim. Adam bana bu adam sahtekar dikkat edin diye paypalda bi cevap yazmış. bende cevaben, posta görevlisiyle beraber paketi açtık, bilezik çıktı diye tutanak tutturdum, isteyene gösterebilirim diye yazdım. yapıkredi worldcard'la yaptığım için alışverişi önce işlem bana ait değil diye, sonra da ürün gönderilmedi diye faks çektim. banka yetkilileri inceleme devam ediyor, aleyhinize gerçekleşirse araştırma gelecek ay tahsil edilir kartınızdan dediler. şimdi ne yapayım? kartın bütün borcunu ödeyip kapatayımmı? başka bir çözüm varmı? (bütün borçları derken 440usd hariç diğer bütün borçları kastettim.)
bu olayın sonucunda ne oldu çok merak ediyorum açıkçası.
batis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-28-2007, 02:28 AM   #8
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

wireless kamera

mrb arkadaşlar,
wireless kamera aldım, ürün geldi fakat alıcının anteni yerine oturmuyor. alıcı ve anten farklı. fotolarla birlikte mail attım, aa nasıl olur hemen fabrikamıza bildirelim bu durumu en kısa sürede size cevap göndereceğiz dediler. 4 gün geçti hala cvp yok. ne yapayım ???????
thegreat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2007, 09:30 PM   #9
SUNMOON
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: SUNMOON is on a distinguished road

Arkadaşlar Yardim Fake Mallarla Başim Dertte

Merhaba arkadaşlar.1-2 hafta önce hktown18,zt shop 2GB ve 8GB lık usb flash disk aldım.Fakat disklerim bir gelsi 2lik olan 1 8 lik olan 2 gb lık veriden sonrasını bozuyor.Yani ürünler fake mal.Pc de baktığım 2 vede 8 GB olarak gözüküyor amamalesef öle deil.NE yapmalıyım arkadaşlar? Bide bu ürünlerinin görünen kapasitelerini gerçek değerlerine nasıl çekebilirim?Lütfen Yardım!!!
SUNMOON is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-22-2007, 09:12 PM   #10
giocan
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: giocan is on a distinguished road

Alıntı:
SUNMOON tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar.1-2 hafta önce hktown18,zt shop 2GB ve 8GB lık usb flash disk aldım.Fakat disklerim bir gelsi 2lik olan 1 8 lik olan 2 gb lık veriden sonrasını bozuyor.Yani ürünler fake mal.Pc de baktığım 2 vede 8 GB olarak gözüküyor amamalesef öle deil.NE yapmalıyım arkadaşlar? Bide bu ürünlerinin görünen kapasitelerini gerçek değerlerine nasıl çekebilirim?Lütfen Yardım!!!

valla benimde aynı şey başıma geldi ama farklı satıcıdan adama msj attım mallar hackli diye oda bana paramı iade edeceğini söyledi biraz mücadele biraz tehtit falan en sonunda paramı aldım adamdan mallarda bende kaldı alış yaptığım kişi polin412 idi dikkat edin malları hackli
giocan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık