![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
İngilterden siparişim geldi
Ürünümün fiyatı pahalı değil ama yinede bilgilendirmek istedim.Ürün 17 YTL kargo 3 YTL.Ürünümü 15.04.2007 açık arttırmasız satın aldım, 16.04.2007 de ödemesini yaptım.Herhalde satıcı ogün kargoya verdi ve bugün25.04.2007 günü Mike4271 nick li bir satıcıdan Royal Mail Airmail (Small Packets) posta ile buradan PTT tarafından işyeri adresimi verdiğimden işyerine kadar getirip kapı önüne bırakmışlar. Tabi bina günenilir olduğundan gelince teslim aldım.
Satıcının güvenilir olup olmamasını bilmiyorum yani bir ürünümden bişey diyemem, sadece İngiltereden kargo ve postayı merak edenler için yazıyorum çünkü ben çok merak ettim. ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ürün nedir?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ürünüm akvaryum balık yemiydi.Mesajımda da dediğim gibi sadece kargo ve gelme süreleri hakkında bilgi verdim.Elektronik vede 100 pound un üstünde olsa bilemiyorum ne olurdu.
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
allah cızırtını vermeye
balık yeminide ebaydan alıyosak yandık bizzz. tahmini yeşilliğine mi sipariş verdin arkadaşım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yok fazla detaya girmek istemedim ama Turkiye de olmadığı için sipariş verdim.Ama inan o yemi Türkiyede 70 YTl ye almıştım.Devir hesap devri zaten, amaç bu değilmi yem olsun saat olsun (PARFÜM olsun) başka birşey olsun.
Bulamadığını bulduğun biryerden hesaplı almak.Haksızmıyım.. ![]() Bu mesaj en son " 04-27-2007 " tarihinde saat 12:17 PM itibariyle komkom tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
elektronik esyadada ingiltere sorunsuz evet hızlı geliyor gümrük problemide olmuyor aldıgım fotoraf makinesi firma adına yollandıgı hatta firma anketli kagıtla kaplandıgı ki kutunun neredeyse 3te 1 rini kaplıyordu gif olarak isaretlenmemisti ve gümrükte açılıp kontrol edilmis oldugu halde kapıya kadar getirdiler fakat 16 sında ürünü aldım 17 sinde ödemeyi yaptım 4 de postaya verildi 10 teslim aldım gerçi satıcı powerserlerdi ve ben aldıktan sonra posta ile sorunları basladı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
ya herkes nedense ebay meraklısı olmus bende dahıl ebayda cok sık boxerler var kızlar hasta olur bı kac tane alayım hemen yanı sızın alıcanız ayagımızdakı donu bıle ebaydan alyıorsunuz gerısını sız dusunun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
slm
ingiltered buraya satın alınan ürün ne kadara geliyor ve kargo ödemesi nasıl yapılıyor
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://cgi.ebay.com/SEXY-MENS-KINKY-BOXER-BRIEF-LINGERIE-UNDERWEAR-NWT_W0QQitemZ180192040106QQihZ008QQcategoryZ11508Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|