Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-25-2007, 02:39 PM   #1
komkom
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: komkom is on a distinguished road

İngilterden siparişim geldi

Ürünümün fiyatı pahalı değil ama yinede bilgilendirmek istedim.Ürün 17 YTL kargo 3 YTL.Ürünümü 15.04.2007 açık arttırmasız satın aldım, 16.04.2007 de ödemesini yaptım.Herhalde satıcı ogün kargoya verdi ve bugün25.04.2007 günü Mike4271 nick li bir satıcıdan Royal Mail Airmail (Small Packets) posta ile buradan PTT tarafından işyeri adresimi verdiğimden işyerine kadar getirip kapı önüne bırakmışlar. Tabi bina günenilir olduğundan gelince teslim aldım.
Satıcının güvenilir olup olmamasını bilmiyorum yani bir ürünümden bişey diyemem, sadece İngiltereden kargo ve postayı merak edenler için yazıyorum çünkü ben çok merak ettim.
komkom is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2007, 02:43 PM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ürün nedir?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2007, 08:09 PM   #3
komkom
Taze Üye

Ürünüm akvaryum balık yemiydi.Mesajımda da dediğim gibi sadece kargo ve gelme süreleri hakkında bilgi verdim.Elektronik vede 100 pound un üstünde olsa bilemiyorum ne olurdu.
Saygılar.
komkom is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 05:25 PM   #4
Bozlik
Taze Üye

Bozlik kullanıcısının avatarı

Ünü: Bozlik is on a distinguished road

allah cızırtını vermeye balık yeminide ebaydan alıyosak yandık bizzz. tahmini yeşilliğine mi sipariş verdin arkadaşım
Bozlik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2007, 12:13 PM   #5
komkom
Taze Üye

Yok fazla detaya girmek istemedim ama Turkiye de olmadığı için sipariş verdim.Ama inan o yemi Türkiyede 70 YTl ye almıştım.Devir hesap devri zaten, amaç bu değilmi yem olsun saat olsun (PARFÜM olsun) başka birşey olsun.
Bulamadığını bulduğun biryerden hesaplı almak.Haksızmıyım..

Bu mesaj en son " 04-27-2007 " tarihinde saat 12:17 PM itibariyle komkom tarafından düzenlenmiştir....
komkom is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2007, 08:54 PM   #6
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

elektronik esyadada ingiltere sorunsuz evet hızlı geliyor gümrük problemide olmuyor aldıgım fotoraf makinesi firma adına yollandıgı hatta firma anketli kagıtla kaplandıgı ki kutunun neredeyse 3te 1 rini kaplıyordu gif olarak isaretlenmemisti ve gümrükte açılıp kontrol edilmis oldugu halde kapıya kadar getirdiler fakat 16 sında ürünü aldım 17 sinde ödemeyi yaptım 4 de postaya verildi 10 teslim aldım gerçi satıcı powerserlerdi ve ben aldıktan sonra posta ile sorunları basladı
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2007, 04:37 AM   #7
Balay
Banned

Ünü: Balay is on a distinguished road

ya herkes nedense ebay meraklısı olmus bende dahıl ebayda cok sık boxerler var kızlar hasta olur bı kac tane alayım hemen yanı sızın alıcanız ayagımızdakı donu bıle ebaydan alyıorsunuz gerısını sız dusunun
Balay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-15-2007, 01:44 AM   #8
jossef
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: jossef is on a distinguished road

slm

ingiltered buraya satın alınan ürün ne kadara geliyor ve kargo ödemesi nasıl yapılıyor
jossef is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-15-2007, 03:59 AM   #9
FxmaN
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: FxmaN is on a distinguished road

Alıntı:
Balay tafarından gönderildi
ya herkes nedense ebay meraklısı olmus bende dahıl ebayda cok sık boxerler var kızlar hasta olur bı kac tane alayım hemen yanı sızın alıcanız ayagımızdakı donu bıle ebaydan alyıorsunuz gerısını sız dusunun

http://cgi.ebay.com/SEXY-MENS-KINKY-BOXER-BRIEF-LINGERIE-UNDERWEAR-NWT_W0QQitemZ180192040106QQihZ008QQcategoryZ11508Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

FxmaN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-25-2008, 03:40 PM   #10
PARLIAMENT
Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: PARLIAMENT is on a distinguished road

Alıntı:
Bozlik tafarından gönderildi
allah cızırtını vermeye balık yeminide ebaydan alıyosak yandık bizzz. tahmini yeşilliğine mi sipariş verdin arkadaşım
balık yemi deyip geçme ;beslemeyen bilmez bu başlı başına bi hastalık ki akıllara zarar.ve arkadaşında dediği gibi kaliteleri ürünlerin çoğu ya bulunmuyor yada aşırı fahiş fiyatlara satılıyor
PARLIAMENT is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık