Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-18-2007, 10:35 AM   #1
isoking
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: isoking is on a distinguished road

Smile PS2 oyunum geldi

consign4you adlı satıcıdan kargo dahil 51.99$ a aldım.
09.04.2007 tarihinde aldım 17.04.2007 de geldi. Toplam geçen gün 8 gün. Belki daha bile erken gelmiştir ama ben köyde oturuyorum ve bize posta sadece salı günleri geliyor.
Oyunun adı God of War II 2 DVD olarak geldi. 2. DVD'si amerika kodlu ama ossun çaresini buldum açmanın.
Kargo 8$'dı. Adam powerseller olduğuna ben hiç demeden gift işaretlemiş. Paketi açma girişiminde bulunmamışlar zaten ufak paketti. Benim aklıma gelenler bu kadar.

Not: Yazmayı unuttum varış yeri: Davie, Florida, United States'ten Edirne Merkez Bir Köy...
isoking is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2007, 04:47 PM   #2
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

aynı satıcıdan 4 gün önce bir oyun da ben aldım.Eğer gift işaretliyorsa bizim ki de sorunsuz gelir umarım.Hayırlı olsun.İyi oyunlar....
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2007, 06:37 PM   #3
Coren
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: Coren is on a distinguished road

Hangi posta cesidiyle geldi acaba,kac gunde?Bende abd den dvd getirtmeyi dusunuyorum
Coren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 12:18 PM   #4
isoking
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: isoking is on a distinguished road

Ptt getirdi. 8 günde geldi yukarıda da yazmıştım. Ama dvd film getireceksen dikkat et. DVD playerın varsa bölge uyuşmazlığı yaşayabilirsin. O yüzden ingiliz ebayından almanı tavsiye ederim...
isoking is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-30-2007, 06:24 PM   #5
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

consign4you adlı satıcıyı ben de tavsiye ederim 12 günde geldi posta.Gift işaretli, değeri 2$, içerik media disc...
kada is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık