![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
3 oyunum geldi :)
Biri ayın 10unda diğer 2si ayın 12sinde gönderilmişti.3ünü de şimdi aldım.Tek olan oyuna satıcı DVD movie yazıp değerini 15$ göstermiş.Diğer satıcı fiyatı ve içeriği doğru yazmış.Sonuçta gümrüksüz gelmiş oldu.Diğer oyunumu beklemekteyim....
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlısı olasun arkadaşım ne dielim sana . İyi Oyunlar
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
hangi oyunu kimden kaça aldığını da yazarsan belki biz de istifade ederiz ilerde.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Dün 4. oyunum da geldi.Önceki aldığım satıcılar pek hoşuma gitmedi.Biri kargo ücretini çok yüksek aldı o yüzden yazmak istemiyorum.en son oyun aldığım satıcı baya iyi biri.Hergün mesaj attı kargo geldi mi diye.Bir de kargo ücretinde fark vardı ve bana refund yaptı.
ebay id:good_ideas_james James Spencer |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun arkadasım bakdım da hep ps3 oyunu almısın fıyatlarda ortalama aynı 45 dolar ... love is ebay
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Bu hafta içinde 3 oyun daha elime ulaştı.Zannedersem oyun için gümrük alınmıyor ya da hep tek aldığım için de olabilir.Sadece zarfı açıp bakıyorlar ne var içinde diye.Çünkü gelen paketlerde küçük kesikler var ve üzerleri bantlı.Aynı adrese 1 ay içinde 6 oyun geldi.Hepsi de aynı isme.Tecrübelerim bunlar.Oyun getirtmeyi düşünüyorsanız sorun çıkacağını sanmam.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
normalde yurtdisindan cd-dvd gelince gumruge takiliyor bazen. Pc oyunlari icin bildiginiz bir satici varsa soyleyin. Turkiye'ye oyunlar cok gec geliyor sinir ediyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Ben hep PS3 oyunu aldım.Ortalama 8-10 gün içinde elime geçtiler.PC oyunu için satıcı öneremeyeceğim.Dediğin gibi oyunlar çok geç geliyor.(korsanları hariç
) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Öğlen 13. günde bir oyun daha geldi.3ü daha yolda beklemekteyim.Bugün gelen gift işaretliydi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iyi hayirli olsun bakalim.darisi bizim basimiza.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|