![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar geçen hafta sipariş vermiş olduğum pc oyunum tam 7 günde elime ulaştı ingiltereden geldi. Satıcıyı kesinlikle tavsiye ederim özellikle bilgisayar oyunu alacaklar için. Satıcı startup_software. %99,9 ve Power seller. Yalnız birşeyi anlamadım bugün ptt yi aradım bana adınıza paket yok dendi. Ama postacı gelip eve bırakmış bu nasıl iştir yaw. Neyse sonuçta sorunsuz gelmesi çok güzel oldu.
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
|
Hayırlı olsun senin adına sevindim arkadaşım
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
bahsi geçen satıcıdan ben de 1 adet pc oyun satın aldım, ilk postası sanırım kargoda kayboldu, mesaj yazdım tekrar yolladı, tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Ben satıcıdan 2 adet oyun aldım. Aynı gün yolladı ama combine yapmamıs anlamadım neden boyle yaptıgını. Neyse biri geldi fakat digerinden haber yok 27.gün bugun. 14'üne kadar beklerim sonra para iadesi isterim dedim. Sorunsuz tamam dedi. Bakalım inşallah gelir de tekrar siparişten kurtulurum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Bu satıcı tracking number veriyor mu acaba ? ? ?
Bu mesaj en son " 02-11-2008 " tarihinde saat 06:24 PM itibariyle haXan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
startup_software
Diğer oyun da 30 gün sonra elime ulaştı
Elime ulaşmazsa refund istemiştim. 14'üne kadar gelmezse tamamdır demişti. Neyse ki geldi.Tracking no vermedi bana. Ama ürün eninde sonunda geldi. Gelmezse refundu da yapacağını söyledi. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
ürünlerinin hepsi orjinal dimi ? ? ?
Korsan oyun almayalımda ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
bence pahalı bu oyunlar
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|